Uskoro „trojka“ u Jesenicama: TADIĆ, ŠIMIĆ I ŽURE NEZAUSTAVLJIVO MEĐU OSAM

Sitne izmjene u Omišu: „POJEDINAC“ OD 1.4. KAO TRENING ZA VELIKU “TROJKU”
19 ožujka, 2017
Terzić poražen nakon velikog niza: IVO „TORPEDO“ NEZAUSTAVLJIVO NAPREDUJE
23 ožujka, 2017

Uskoro „trojka“ u Jesenicama: TADIĆ, ŠIMIĆ I ŽURE NEZAUSTAVLJIVO MEĐU OSAM

Marko Kovačević Zdravko Tadić Mladen Šimić Luka Žure Luka Boban Leo Vetma

Kovačević, Tadić, Šimić, Žure, Boban i Vetma

O „trojci“ Stobreča više saznajte ovdje, o „pojedincu“ Omiša više saznajte ovdje, a uvijek spremni za malo dobrog balotanja, Romeo Tomaš nas obaviještava da uz završnice parova i pojedinca kreću i trojke (3+1) u Jesenicama. Nadmetanje počinje 27.03.2017, a izvlačenje parova je u subotu 25.03. Svi zainteresirani za sudjelovanje i dobro druženje mogu ekipu prijaviti na kontakt 091/529-6256.

Tadić, Šimić i Žure tijesno do slavlja i četvrtfinala:

U velikom derbiju „ljutih“ rivala, Marko Kovačević, Leo Vetma i Luka Boban nisu uspjeli slaviti protiv jednih od favorita za titulu i prošlogodišnjih osvajača i finalista Zdravka Tadića, Mladena Šimića i Luke Žure. Tadić je ovom pobjedom nad Kovačevićem dobio nekoliko mjeseci „mira“ do sljedećeg „vodnog“ derbija. Žure je Vetmi i Bobanu uzvratio za poraz na Kacunaru od ljeta. Mladen Šimić nastavlja veliki niz pobjeda u Jesenicama, koji datira još od parova, koje je dominantno osvojio. Stvari u ovom trenutku izgledaju tako da Šimić ni na ovom nadmetanju nema ozbiljnu namjeru upisati poraz. Momci su u trećem setu slavili rezultatom 16:13 u 2:1 pobjedi.

Od ostalih rezultata posljednjih dana izdvojimo pobjedu Marina Ribičića nad Mladenom Zekićem Zekom 2:0, kao i slavlje Vele Maretića i Petra Bilokapića nad Zvonom Čotićem i Anđelkom Domikulićem Đelom. Svi oni su se, baš kao i Tadićevi momci, plasirali u četvrtfinale.

Comments are closed.