Vatreno polufinale u Brelima Gornjim: SVE JE SPREMNO ZA VELIKI DERBI

Mješoviti parovi: MAJA ČOTIĆ I ZVONE ČOTIĆ NAJBOLJI U SRINJINAMA
17 srpnja, 2019
“Povlja 2019”: ANTE SRŠEN I ANTE VRSALOVIĆ NAJBOLJI
19 srpnja, 2019

Vatreno polufinale u Brelima Gornjim: SVE JE SPREMNO ZA VELIKI DERBI

Toni Škrabić Pako

U Škrabićima, Gornja Brela je svake godine zanimljivo. Ljudi dolaze sa svih strana zbog prestiža osvajanja ovog jako cijenjenog nadmetanja, koji je egzaktan dokaz i primjer da nije „sve u bodovima“. U Vjeke Škrabića kao organizatora je svake godine pomama pravih igrača, a „hype“ oko turnira je nevjerovatan zbog velikih rivalstava.

Što je sve radio Boris Đokanović u kombinaciji sa Tonijem Ursićem radio da bi stigao do polufinala spada u rubriku „vjerovali ili ne“ da bi „sredio“ sve domaće igrače koji su mu se našli na putu. Pojačanja su stizala sa svih strana, a kada je naišao na goste Lukšu Bratima, Igora Milasa i Veljka Maretića onda mu vjerovatno više nije bilo toliko niti važno. Milasovi momci su sa te strane ždrijeba izborili nastup u finalu.

Danas se traži karta više – Matejas vs Pako:

Druga strana ždrijeba se rješava danas, a tamo nas očekuje derbi južne hemisfere. Kada igraju Matejas Jozipović protiv Tonija Škrabića onda nema ljubitelja balota koji će takav balotaški spektakl propustiti. Matejas igra sa proslavljenim boćarem Ivanom Galićem Baziliom, a spekulira se da će ekipu pojačati Miro Mihaljević. Ako tome bude tako onda imamo i blagog favorira utakmice, jer je Miro prekaljeni igrač, kako boća tako i bakelita, koji će ovoj momčadi dati opciju više u rotaciji.

Ipak, ni Toni Škrabić Pako i njegova ekipa „Sušara Vrdoljak“ nisu bez aduta. Pako je igrač koji najbolje poznaje terene u Gornjim Brelima, a za njegovog suigrača Zorana Ursića kažu da je najjači onda kada je najteže. Publike večeras neće nedostajati u to ne sumnjajte.

Igor Milas i Lukša Bratim

Comments are closed.