Mješoviti parovi: MAJA ČOTIĆ I ZVONE ČOTIĆ NAJBOLJI U SRINJINAMA

RIA VOJKOVIĆ UVJERLJIVO NAJBOLJA: U Sinju završeno juniorsko PH u boćanju
17 srpnja, 2019
Vatreno polufinale u Brelima Gornjim: SVE JE SPREMNO ZA VELIKI DERBI
18 srpnja, 2019

Mješoviti parovi: MAJA ČOTIĆ I ZVONE ČOTIĆ NAJBOLJI U SRINJINAMA

dav

Zvone Čotić i Maja Čotić

Muško ženska nadmetanja su u Dalmaciji sve češća pojava. Posljednje koje smo pratili je bilo ono u Žrnovnici na kojem je dominirala Lara i svog Juru iznijela na vrh. Međutim, nadmetanje u Žrnovnici nije jedino, a ono koje se održalo ove godine u Srinjinama je nedvojbeno najmasovnije.

Stotinjak ekipa i šest do sedam utakmica, ovisno jeli vas zahvatilo međukolo, morali su pobjediti oni najbolji. Upravo to je pošlo za rukom Zvoni Čotiću i najboljoj igračici balota u Srinjinama Maji Čotić. Ova odlična kombinacija supruga i supruge ne zna za poraz već godinama, a osim Zvone koji je poznat igrač balota u Dalmaciji, zasluge nedvojbeno pripadaju i Maji koja jedina ima izrađeni stil bližanja balote “ispod ruke” za razliku svih ostalih igračica na nadmetanju.

U sklopu finalne utakmice Ivanka Čudina je uspjela nanijeti slavodobitnicima prvi poraz u sklopu jednog seta ili partije na turniru. Međutim, to je bilo nedovoljno za ukupnu pobjedu. Vrlo dobra Ivanka se tako zadovoljila drugim mjestom na ovom zaista jako posjećenom nadmetanju. Ekipe koje su sudjelovale su pristizale iz Splita, Omiša te mnogih manjih mjesta u Poljicima pa se iduće godine očekuje još veća posjeta na “Srinjinama 2020”.

Comments are closed.