Velike fešte u Glavicama i Brnazama: ANTE POLJAK I ŽELJKO CVRLJE CILJAJU TRON

„Brazilac“ iz Sinja: ČAROBNJAK PO IMENU MARINKO NORAC KEVO PIKE
28 listopada, 2017
29.10.2017: datum koji će zlatnim slovima ostati upisan u povijest hrvatskog boćanja
30 listopada, 2017

Velike fešte u Glavicama i Brnazama: ANTE POLJAK I ŽELJKO CVRLJE CILJAJU TRON

Antun Poljak

Dok mega popularni Pike pobjedama zabavlja sinjsku publiku sve je spremno za veliko finale u „Jure“ u Glavicama. Tamo će se domaće zvijezde Ante Poljak i Željko Cvrlje suprostaviti velikim zvijezdama bakelita u sklopu finalne utakmice. Poljaka i Cvrlju su već nekoliko puta mnogi otpisivali, ali oni su upravo ti koji su se dokopali finala ovog odličnog nadmetanja. Finala nakon kojeg organizator priređuje „feštu na dalmatinski način“ te na istu poziva sve prijatelje balotanja u regiji.

Nikad moćniji Jokac i njegovi momci u finalu Brnaza:

Za senzaciju tjedna u sklopu polufinala Brnaza pobrinuli su se Joško Modrić Jokac, Ante Domnjak, Mario Gašpar i Denis Ramljak, slavljem nad Matom Kesićem, Ivicom Pajom Brkićem i Lukom Žurom. Momci su naprosto protutnjali trećim setom polufinala, a ni u finale ne misle ući kao autsajderi. Modriću, koji pokazuje nestvarnu konstantu na prvaru posljednjih godina, i Domnjaku, ovo je velika prilika za popravni ispit obzirom da su poraženi u prošlom finalu na istoj lokaciji. Ova iznimno važna utakmica se također igra u nedjelju.

Mladost Dalmacije u finalu Solina:

Od ostalih rezultata spomenimo i fantastični uspjeh dviju mladih zvijezda “Ožujsko kupa 2017”. Naime, Ante Plazonja i Ivan Žuljević plasirali su se u finale nadmetanja u Solinu pobjedom protiv ekipe koju predvodi ponajbolji domaći igrač Jure Škokić.

Joško Modrić Jokac Denis Ramljak Ante Domnjak Mario Gašpar

Comments are closed.