Veliki derbi u Bastu – subota 17:30: MATEJAS JOSIPOVIĆ VS NEVEN JELIĆ

IVICA PAJO, ZORAN I ALEN BRKIĆ: Dicmo nastavlja tamo gdje je stalo prošle godine
17 svibnja, 2017
Mogu li Đela i Zvone do kraja u Bastu: JOSIPOVIĆ SLAVIO PROTIV JELIĆA U DERBIJU
22 svibnja, 2017

Veliki derbi u Bastu – subota 17:30: MATEJAS JOSIPOVIĆ VS NEVEN JELIĆ

Matejas Josipović

Južna balotaška hemisfera je na nogama. Pred nama je meč života za dva ponajbolja prvara iz Baške Vode, Brela i Makarske. Matejas Josipović i Neven Jelić kao dva valjača prvoligaša iz Basta sutra (subota) se sastaju jedan protiv drugog u 17:30 u sklopu polufinalne utakmice balotaškog nadmetanja u Bastu. Karata za ogled više nema, a u zraku se osjeća toliko rivalstvo da je i jedan Luka Žure završio potpuno u drugi plan. Naime, Žure je Josipovićev suigrač i očekuje se da bi možda mogao donijeti prevagu. Ipak, obzirom da je Ante Klinac potpuno konkurentan pucač, teško da će odlučiti Žurina igračka genijalnost.

Što bi moglo presuditi utakmicu:

Kao i sve najteže i najzahtjevnije mečeve, pa tako i onaj sutrašnji mogao bi presuditi faktor psihološke spremnosti. U prijevodu, ekipa koja manje emocija unese u meč slaviti će, stoga je jako teško nuditi i postotke kada su u pitanju inicijalne šanse takmaca za pobjedu.

Drugo polufinale:

U drugom polufinalu sastaje se još jedan miljenik domaće publike, “samoprozvani Žuro”, veliki Katara. Njima će se suprostaviti Anđelko Domikulić Đela i Zvone Čotić. Ovaj Bast će očito iznjedriti svog ultimativnog šampiona, bilo da se radi o Jeliću, Josipoviću ili možda o Katari. Ili će pak legendarni Đela sve njih zajedno poslati u poredak od 2. do 4. mjesta. Zanimljivosti neće nedostajati.

Neven Jelić thumb

Katara thumb

Comments are closed.