Veliki povratak: PETAR MUSLIM I VJEKOSLAV BOSANČIĆ

Sređuju igralište: ZVALI „CERU“ I UHVATILI SE POSLA
7 svibnja, 2016
LEGENDARNI MARIN RIBIČIĆ I OMIŠKI GRAND SLAM U BALOTAŠKOM SVIJETU
8 svibnja, 2016

Veliki povratak: PETAR MUSLIM I VJEKOSLAV BOSANČIĆ

Petar Muslim i Vjekoslav Bosančić

Prava balotaška gužva viđena je jučer na Grebenu. Ante Plazonja, Josip Bašić i Petar Muslim zajedno treniraju kada je tehnika balotaške igre u pitanju. U skladu s tim na igralište su i došli po dvostruku pobjedu. Plazonja i Bašić nastupili su zajedno u paru, dok Muslim u arenu ušao sa Vjekoslavom Bosančićem. Momci su na kraju sa terena izišli sa polovičnim uspjehom.

Naš „obavještajac“ sa terena nam javlja da su pod posebnim povećalom bili Muslim i Bosančić koji su nasušno tražili pobjedu. Oni su u potpunosti dorasli zadatku te lagano „riješili“ svog protivnika sa 2:0, a da se publika nije ni snašla. Još manje su se snašli njihovi kolege sa treninga bakelita Plazonja i Bašić, koji su naprosto platili danak neiskustvu i sa turnira se oprostili u dvije neizvijesne partije koje su ovaj put otišle u suprotnom smjeru. Oba seta su ovisila o jednoj baloti, a mladići će svoj dašak sreće tražiti negdje drugdje i neki drugi put.

Na igralištu se pojavio i Mladen Šimić, koji kao po običaju u posljednje vrijeme, nije imao velikih problema u 2:0 pobjedi. Njega i njegove momke danas čeka finale u Korešnici, koje će biti, kao i obično fešta jića i pića na dalmatinski način za sve sudionike turnira i navijače aktera.

IMG-20160507-WA0003

Comments are closed.