Sređuju igralište: ZVALI „CERU“ I UHVATILI SE POSLA

Kakav će Omiš biti ove godine: MUZIKA UŽIVO, NAJAVA IGRAČA, FEŠTA JIĆA I PIĆA
7 svibnja, 2016
Veliki povratak: PETAR MUSLIM I VJEKOSLAV BOSANČIĆ
8 svibnja, 2016

Sređuju igralište: ZVALI „CERU“ I UHVATILI SE POSLA

received_10207724147035465

Ante Cerić i Antonio Tomas nakon odluke o tome da Tomas odlazi po Ceru

U činjenicu da je mladost Dalmacije, kada je šira baza igrača u pitanju, u posljednjih nekoliko godina na pozitivan način doslovno poludjela za balotanjem, već smo se uvjerili. Ali da mladost nema namjeru stati u svojim naumima i nakanama uvjeravamo se iz dana u dan. Superpozitivni sportaš i pozitivac Ivo Eterović je jučerašnji primjer, a već danas imamo nove snage na djelu.

Naime, omiška mladost predvođena velikim entuzijastom Antom Mušcem uhvatila se uređivanja igrališta na periferiji Omiša. Anti su pomagali Antonio Tomas, Ante Cerić, Mate Banović, i Marko Maleničić. Uređivanje prostora oko igrališta, uređivanje podloge, prosijavanje „nule“ dio je posla koji je Antin „tim“ odradio u cjelodnevnoj radnoj akciji. Međutim, ništa od toga im ne bi uspjelo bez vrlo važnog detalja. Taj je da se Antonio Tomas dosjetio zovnit čovjeka od zadatka Željka Cerića Ceru, koji se snalazi u svemu i svačemu, počevši od ronjenja, pecanja (iako bi tu i Luka Žure imao što reći), prosijavanja nule pa do igranja balota. Cera je idealan izbor za usmjeravanje snage i sile mladih momaka, a i sam je jako poznat balotaš u omiško – splitskom krugu igrača.

Momci su nakon napornog dana posao i dovršili, nakon čega su na satanku napravili strategiju razvoja igrača koji lokaciju posjećuju. Također, razrađen je plan organizacije turnira relativno niskog ranga, u svrhu razvoja omiške balotaške mladosti. Nagrada bila samo i jedino pehar za prvo mjesto. Momci samo hrabro naprijed.

received_10207724146835460

Mate Banović, Marko Maleničić i Ante Cerić

 

Comments are closed.