Veliki preokret za titulu: PETAR CRLJEN, JURE ŠKOKIĆ I MLADEN ŠIMAC NAJBOLJI

Derbi na Kacunaru: DINE BOTICA I JURE STANIĆ POBJEDILI BRANITELJE NASLOVA
4 rujna, 2016
Zajedno 142 godine: ROKO MUŽINIĆ I RATKO KOVAČEVIĆ U MOGUĆOJ UTAKMICI KOJU „POLJIČKA REPUBLIKA“ ČEKA
5 rujna, 2016

Veliki preokret za titulu: PETAR CRLJEN, JURE ŠKOKIĆ I MLADEN ŠIMAC NAJBOLJI

Petar Crljen Jure Škokić Mladen Šimac

Mladen Šimac, Petar Crljen i Jure Škokić

U Dugopolju je jučer definitivno bilo jako zanimljivo. „Delta“ turnir je ponudio polufinalnu utakmicu o kojoj ćemo više saznati naknadno, dok se na Kapeli (Dugopolje) odigralo finale turnira.

Tamo su Dado Gruica, Dario Radošević, Jure Boko i Ivan Gotovac bili na putu prema tituli. Imali su velikih 16:2 i 8:2 u drugom setu. Nakon serije 24:4 činilo se da je pobjednik poznat. Ipak, „borbeni“ topnik Petar Crljen u trojci sa Jurom Škokićem i Mladenom Šimcem, igračima kojima predaja očito nije opcija, sve su uspjeli preokrenuti u svoju korist. Drugi set su dobili sa 16:13. U trećem je bilo neizvjesno do 7:7, kada Crljen i njegovi momci rade 5, pa 3 punta za 15:7. Gruica i Radošević se nisu predali i utakmicu učinili neizvjesnom. Ipak, prednost je bila prevelika, a Škokić, Šimac i Crljen zasluženo su stigli do trofeja.

O kombinaciji Radošević, Gruica već smo pričali kao o jako potentnoj. Nakon solidnog Koprivnog, momci su stigli i do prvog finala. Sada je na redu pobjeda u nekom od finala, za što oni potencijal definitivno imaju.

Comments are closed.