Veni, vidi, vici: JOŠKO ŠERIĆ ŠERA BEZ MILOSTI

Od jačeg ima jači: UKAZALI SE NIKOLA KAPITANOVIĆ I NIŠO
18 svibnja, 2016
Koprivno do 30.05.: LUKA ŽURE KAO VODITELJ TURNIRA
19 svibnja, 2016

Veni, vidi, vici: JOŠKO ŠERIĆ ŠERA BEZ MILOSTI

Šera nasl

Kao što je već rečeno sve utakmice u kojima igra Joško Šerić Šera su „must watch“ dvoboji. Tako je bilo i sinoć. Dugo išćekivana utakmica na Kacunaru i derbi prvog kola je odigrana. Šera je zajedno sa Matom Kesićem ušao u arenu i naprosto pomeo svoje protivnike.

Po nekim prognozama meč je bio jako kompetitivan, Šera je u ždrijebu mogao proći i lakše. Toni Bašić i „Vujo“ nisu previše zahvalan ždrijeb. To se Šerića nije nimalo ticalo. On je nastupio u skladu sa onom „Dođoh, vidjeh, pobijedih“. Momcima nije ostavio ni grama šansi. Akteri se nisu dobro ni zagrijali, a sve je već bilo gotovo. Čista balotaška egzekucija. Pajo Brkić, kao treći igrač, nije bio ni blizu ulaska u igru, s obzirom na Šerinu zastrašujuću izvedbu.

Slavilo se do dugo u noć. Kacunar se trese, jednako kao i rođaci Maretić. Ništa ljepše se ne osjeća ni Rico. Šera je igrom dao znakovitu „izjavu“ i poslao najljućim rivalima nedvosmislenu poruku. On se od igrališta do sljedeće utakmice neće odvajati, a svima koji na njega nalete ne piše se dobro.

Comments are closed.