Vinovo se nastavlja, Omiš je pri kraju: ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO I „BOYS“ POBJEĐUJU

Nikad jači u Bast: POJAČAO SE SRĐANOM BOŽINOVIĆEM I MILOM KOŠTIĆEM
1 prosinca, 2016
Finale Dicma u subotu, Jerić i Bunja u finalu Omiša: „BRAČKI TORPEDO“ IVO ETEROVIĆ NAPREDUJE IZ DANA U DAN
2 prosinca, 2016

Vinovo se nastavlja, Omiš je pri kraju: ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO I „BOYS“ POBJEĐUJU

zdravko-katusic-svabo

Zdravko Katušić Švabo

Jako konkurentan turnir u Vinovu doživio je svoj nastavak, a ekipa koju predvodi Petar Bilokapić stigla je do polufinala na način da je protivnik imao neke hitce za pobjedu, do koje na kraju ipak nije stigao.

U Omišu se Branko „Bunja“, koji odbiva pucati balote te otima one na udaljenosti od 15 centimetara, plasirao u finale protiv senzacije turnira Zorana Siničića. Tamo čeka boljeg iz drugog polufinala u kojem se sastaju Goran Kadijević i Tonći Jerić. Završnica tog balotaškog nadmetanja se očekuje do kraja ovog tjedna.

U međuvremenu u Jesenicama pojedinačnim turnirom tutnji legendarni Zdravko Katušić Švabo. Pojedinac je disciplina kojoj je on naprosto kralj i ona koja mu najviše odgovara. Stoga, Švabo je tu izrazito opasan i jedan od favorita turnira.

U turniru parova ekipa koji predvodi Zoran Anić „Boys“ pobijedila je ekipu koju predvodi Dušan Mihoč Dule rezultatom 2:1 u neizvijesnom meču. Zoran Anić je već u Potravlju i na Klisu pokazao o kakvom se igraču radi, a navodno je jako „tražena roba“ i za turnir u Bastu. Tko će prvi do njegovih igračkih usluga, vrijeme će pokazati.

zoran-anic

Dule, “Boys” i ekipa

Comments are closed.