Zadnji putnik u četvrtfinale Stobreča: ĐELA I BAŠIĆ ZA POTVRDU VELIKE FORME

Izbacio branitelja naslova u Brnazama: JEDAN, JEDINI, NEPONOVLJIVI JOSIP VUKA
7 srpnja, 2016
Ždrijeb četvrtfinala Stobreča i velika rivalstva: OČEKUJE NAS DERBI ZA DERBIJEM
8 srpnja, 2016

Zadnji putnik u četvrtfinale Stobreča: ĐELA I BAŠIĆ ZA POTVRDU VELIKE FORME

DSC_0546

Đeline balote pri 0:0 u trećem setu

U posljednjem meču osmine finala u borbenoj utakmici Anđelko Domikulić Đela, Toni Bašić i treći igrač Zvone Čotić (nije ulazio u igru) pobijedili su Ivana Šošića Rica i Dinu Boticu pojačane Markom Plazonjom. U prvom setu Đela i Toni propustili su 14:6, a na 14 su i ostali nakon ulaska Plauonje u igru. Međutim, iskupili su se u drugom setu sa 16:12, iako je Dine Botica na 15:12 umalo idealnom balotom napravio 4 punta za 16:15.

Treći set Đela i Toni su otvorili sa 5:0, gdje je Đela tri balote nasadio na bulina, što možete vidjeti na fotografiji. Tvrda partija završila je kasno u noć i to 16:10 za Đelu i njegove dubrovce. Način na koji Đela dovodi balote i njegov pristup igri je bez premca. Igrač specifičnog stila i velikih mogućnosti, koji balota već preko 30 godina. Potentnom Toniju Bašiću on je idealan mentor i izbor suigrača.

Pri početku trećeg seta održan je i ždrijeb parova četvrtfinala u kojem loših naprosto više nema. Rezultate ždrijeba pogledajte ovdje.

Povratak na scenu Kovačevića i Vetme:

Od ostalih rezultata izdvojimo pobjedu Marka Kovačevića i Lea Vetme u Koprivnom protiv jako ozbiljne sinjske ekipe, na turniru koji se polako bliži svojoj završnici.

Dalmatinska mladost: Vidili ga u „novinama“, a onda ga „ispeglali“:

Veliko iznenađenje priredili su Ante Plazonja, Ivan Žuljević i Ante Taraš koji su favoriziranu ekipu koju predvodi superopasni Mario Kulišić razriješili daljnjih obveza na turniru u Korešnici. Po riječima momaka nakon utakmice, Kulišića su vidjeli na naslovnici pa su za meč napravili posebnu pripremu.

Ivan Žuljević Ante Plazonja Ante Taraš

Mladost Dalmacije: Ivan Žuljević, Ante Plazonja i Ante Taraš

Comments are closed.