Izbacio branitelja naslova u Brnazama: JEDAN, JEDINI, NEPONOVLJIVI JOSIP VUKA

Favoriti uvjerljivi: JURE JUKA RADMAN POGODIO 17 BALOTA U NIZU
7 srpnja, 2016
Zadnji putnik u četvrtfinale Stobreča: ĐELA I BAŠIĆ ZA POTVRDU VELIKE FORME
8 srpnja, 2016

Izbacio branitelja naslova u Brnazama: JEDAN, JEDINI, NEPONOVLJIVI JOSIP VUKA

Vuka

Josip Vuka

Već smo spominjali turnir u Stobreču i uspijehe favorita. U zaostalom meču tamo igraju Ivan Šošić Rico i Dine Botica protiv Anđelka Domikulića Đele, Tonija Bašića i Zvone Čotića iz Dubrave. Zbog čega je to važno i kakve veze sve ima sa Brnazama?!

Oba para nalaze se vrlo blizu vrhu balotaške kvalitativne piramide i tko god četvrtfinale Stobreča izbori biti će svima ravnopravan takmac do kraja turnira. Međutim, u skladu sa “raspadom favorita u balotama u 2016” (osim u Stobreču) i jedan i drugi par imaju svoje probleme.

Lola i njegovi momci bolji od dubrovaca u Omišu:

Na velikom turniru u Omišu Damir Delić Lola, i njegovi Dalo i Skikalo pobijedili su dubrovce u dugom i iscrpljujućem meču, nakon što su Đela i momci poveli 1:0 pobjedom u prvom setu. Ništa bolje vijesti nam ne stižu za Rica i Dinu.

Josip Vuka i Duje Đipalo izbacili branitelja naslova:

U fenomenalnom dvoboju u Brnazama Ivan Šošić Rico i Dine Botica za malo su ostali kratki u pokušaju obrane naslova, kojeg su nakon epskog polufinala i jedne od najdražih Ricovih pobjeda, prošle godine osvojili. Sinoć su sa potpuno i do kraja neizvjesnih 16:15 u trećem setu od njih bili bolji odlični Josip Vuka i Duje Đipalo. O Josipu Vuki i njegovoj ljubavi prema igri već je bilo riječi, a Duje Đipalo je jedan od najboljih sinjskih pucača, čiju vanserijsku formu iz Karakašice od prije dvije godine još mnogi pamte.

Comments are closed.