Zdravku Tadiću derbi protiv Mira Radojkovića: USPJEŠNI BRANKO UGRIN I „OLUJA“

Branko Ćubela organizira „Božićni turnir“ u boćanju: PRIJAVE DO 8.12.2016
24 studenoga, 2016
Čak 12 novih igrača među najboljima u godini: ŠUŠAK I RAMLJAK PRVI U OTOKU
25 studenoga, 2016

Zdravku Tadiću derbi protiv Mira Radojkovića: USPJEŠNI BRANKO UGRIN I „OLUJA“

branko-ugrin-oluja

Branko Ugrin, Oluja i Omišani

Ako postoji netko tko je rođen i stvoren za organizaciju balotaških turnira, tko se zalaže za svakog igrača još od 15 dana prije turnira, a kamoli tokom turnira, onda je to Romeo Tomaš. Nema utakmice, a da javnost u nju nije upućena. Nezapamćeno i fenomenalno od ovog balotaškog fanatika i zaljubljenika.

Od meča između Mira Radojkovića i Zdravka Tadića, Tomaš je napravio spektakl. Meč je bio prepun preokreta, a Tadić (Lukin profesor) je zasluženo slavio u iscrpljujućoj završnici nakon nekoliko sati „lavovske“ balotaške bitke.

Također, za one koji ne znaju, kada je Branko Ugrin (zajedno sa popularnim „Olujom“) u terenu, „show“ je zagarantiran, a „buk“ nije siguran ni iza gume. Branko je na „buka“ (balin) oštar uvijek i na svakom igralištu. U Jesenicama ga je nekoliko puta smjestio u nebranjeni dio gume za velike punte protiv perspektivne ekipe iz Omiša i konačnu pobjedu.

Također, gospodin Tomaš nam šalje fotografiju sa meča za koji tvrdi da je kandidat za „fair play“ dvoboj turnira, obzirom da su favorizirani Makarani nakon dramatičnog dvoboja, pobjednicima iz Omiša tako srdačno stisnuli ruke nakon poraza da su zaslužili aplauz kompletnog auditorija. Makarani i Ravničari su, nedvojbeno, primjer kako bi se sportaši trebali ponašati.

miroslav-radojkovic-zdravko-tadic

Miro Radojković i Zdravko Tadić

ante-musac-mlado-vrdoljak-antonio-tomas

“Ravničari” i Makarani nakon fair play bitke

Comments are closed.