Žetva bodova u Jesenicama: MLADEN ŠIMIĆ DOMINIRAO NADMETANJEM

Brijantni Jure Juka Radman: NASTAVLJENE JESENICE I “POJEDINAC” OMIŠA
19 travnja, 2017
Urnebesni tjedan, Pale, Tomašević i može li Miro „Karoca“ Mrkonjić do kraja?!
27 travnja, 2017

Žetva bodova u Jesenicama: MLADEN ŠIMIĆ DOMINIRAO NADMETANJEM

Veljko Maretić Igor Milas Luka Žure Petar Bilokapić Zdravko Tadić Mladen Šimić

Šimić sa medaljom za najboljeg igrača

Završeno je prvo ovogodišnje finale u Jesenicama. U dominantnom tonu, u sklopu parova Mladen Šimić, Luka Žure i Zdravko Tadić, kao treći igrač pobijedili su Veljka Maretića, Petra Bilokapića i Igora Milasa, kao trećeg igrača. Tadić i Milas u sklopu finalne utakmice nisu ulazili u igru obzirom da se najbolji igrač turnira (jednoglasno proglašen od strane organizacijskog odbora) Mladen Šimić ekspresno pobrinuo za ishod finala, koje nije bilo previše kompetitivno samo po sebi. Žurina odlična igra briljantnom „Šimkeu“ nije bila na odmet u svakom slučaju. Momci su ovime stigli do po 650 bodova u poretku za „Kralja bakelita 2017“.

Osim njih do bodova su stigli i Veljko Maretić, te Petar Bilokapić, koji su podijelili po 200 bodova, čime je dvojac zadržao vodeću poziciju na Rankingu ovoga momenta sa ukupno 1300 bodova. Što se samih bodova tiče mnogo toga će nam reći ovogodišnji Omiš, kao najvažnije nadmetanje u godini. Taj ultra popularni „grand slam“ kreće uskoro, a pretpostavka je da bi osvajači (najmanje trojica igrača) mogli i do velikih 2000 bodova, što će uvelike odrediti tijek utrke.

Nakon meča se novinarima obratio sam Šimić, koji je čestitao protivnicima na dobroj i korektnoj igri, kao i svojim suigračima za koje ima samo riječi hvale.

Comments are closed.