Urnebesni tjedan, Pale, Tomašević i može li Miro „Karoca“ Mrkonjić do kraja?!

Žetva bodova u Jesenicama: MLADEN ŠIMIĆ DOMINIRAO NADMETANJEM
22 travnja, 2017
U SUSRET VELIKOJ “TROJCI”: Podsjetnik na dio onoga što “Omiš” predstavlja
29 travnja, 2017

Urnebesni tjedan, Pale, Tomašević i može li Miro „Karoca“ Mrkonjić do kraja?!

Ivan Penga Miro Mrkonjić

Ivan Penga i Miro Mrkonjić

Fenomenalan balotaški tjedan je iza nas. U njemu smo vidjeli nekoliko fantastičnih utakmica, koje su iznjedrile svoje junake. Tako je divljenje protivnika i publike u Žrnovnici, zajedno sa Ivanom Šošićem Ricom i Dinom Boticom izazvao Dario Tenžera Gren, čije se bravure i pogođeni balini kroz „šume balota“ još uvijek pamte i prepričavaju u balotaškim koloarima.

Brnaze je do posljednjeg mjesta ispunio Ante TomaševićMoćni“ koji je protivnike i svoje suigrače potpuno bacio u drugi plan. Dominirao je utakmicom od prvog do posljednjeg trenutka za 16:4 16:6 pobjedu. Time je Tomašević pokazao da se radi o čovjeku za velike stvari.

Što tek reći za Joška Palinića Palu, Dragana Šiška, Maria Banovića i popularnog Hansa, koji su u Stobreču stigli izgubiti prvi set, da bi u preostala dva slavili sa 16:0 16:0 protiv potpuno nemoćnog protivnika.

U sklopu pojedinca u Omišu poznat je i četvrti polufinalist. Pred prepunim auditorijem, koji je potpuno spreman, za već se zna, fantastičnu i bodovno iznimno bogatu trojku, Vinko Stipić je u pravoj drami slavio protiv Damira Delića Lole. Na putu do finala će mu stajati Tonći Jerić.

Jerić će na putu stajati i senzaciji pojedinca u Jesenicama Miru MrkonjićuKaroci“ koji je nanizao cijeli niz igrača. Neki analitičari mišljenja su da je „Fortuna“ (sreća) bila na njegovoj strani tokom čitavog turnira. Ipak, da tome nije tako pokazuje podatak da je i dalje Miro nanizao šest protivnika uključujući Juru Kapića iz Jesenica u sklopu polufinala. Osim njega i Ivana Zeljkovića, Zelu iz Dugog Rata i veliku nadu u usponu Ivana Pengu, između ostalih. Kapić je bio neprikosnoven dok se nije pojavio Mrkonjić, što je jasan znak da nas čeka odlično finale.

Ante Tomašević Murika

Ante Tomašević i njegovi momci iz Sinja

Comments are closed.