Žuljeviću i Kesiću derbi u Otoku: TONI BAŠIĆ I IVAN ŠUŠAK U POLUFINALU OMIŠA

Utrka ne jenjava: ZAVRŠNICE NAJSNAŽNIJIH TURNIRA ODLUČUJU
12 listopada, 2016
Kacunar: MARKO SKEJO, ANTE PLAZONJA, MIDA I ZVONE ČOTIĆ PROŠLI
13 listopada, 2016

Žuljeviću i Kesiću derbi u Otoku: TONI BAŠIĆ I IVAN ŠUŠAK U POLUFINALU OMIŠA

toni-basic

Toni Bašić

Toni Bašić iz Dubrave ušao je u pravu formu u najboljem mogućem trenutku. U paru sa Ivanom Šuškom Niperom, koji mijenja ozljeđenog Tomislava Bašića Tomu, plasirao se među četiri ekipe u trileru protiv Damira Dade Pirića i Jure Žižića. Momci iz Naklica su imali 7:0 u trećem setu, na kraju i meč loptu, koju nisu iskoristili, a Bašiću je polufinale Omiša uspjeh karijere.

Detaljna analiza završnice i šansi aktera očekuje nas uskoro. U njoj ćemo vidjeti što su sve prošli Ante Vuković Dugi i njegovi momci do četvrtfinala, da bi sada trebali pobijediti tri izrazito teške utakmice do titule. To je surova stvarnost igrača u srednjoj Dalmaciji, koji su već navikli na najteži put do titule. Ždrijeb zna biti brutalan, a momci su to jako dobro iskusili.

U polufinale su se također plasirali Marijan Botica i Tonći Čizmić pobjedom 2:1. Ukoliko Čizmić dođe do titule, to bi bila kruna jedne, neosporno, jako velike karijere.

U međuvremenu su Mate Kesić i Igor Žuljević na Otoku okrenili Tonća Jerića i Hrvoja Milavića za četvrtfinale. Set i pol su gubili, iako je Kesić i do tada briljirao, da bi na kraju sve preokrenuli u svoju korist. Također, Kesić je ovom spretnom pobjedom u međusobnom dvoboju sa Milavićem još više sebi „utabao“ put ka prvom mjestu na „Rankingu“. Finale Potravlja se čeka, ali Kesić će sada svoje šanse nedvojbeno imati. Dali će ih iskoristiti?! Tu ostaje veliki upitnik.

Tonći Čizmić Lukša Bratim2

“Jedan je Doktor” Ante Čizmić i “učenici”

Comments are closed.