1.HBL UŽIVO: Istra Poreč – Vargon od 15:00 sati !

MEČ GODINE – POLUFINALE BRNAZA: Odluka o kralju bakelita pada danas !
26 studenoga, 2020
JEDAN FANTASTIČAN IGRAČ: Petar Bilokapić blizu titule Kralj bakelita !
28 studenoga, 2020

1.HBL UŽIVO: Istra Poreč – Vargon od 15:00 sati !

Hrvatski boćarski savez nastavlja s prijenosima boćarskih susreta. U subotu 28.studenog od 15 sati pratite prijenos susreta 5. kola 1. HBL sjever između Bk Istra Poreč i Bk Vargon.

Već smo pisali o tome kako je sve učestalijim streamovima HBS omogućio ljubiteljima boćarskog sporta u Hrvatskoj da prate utakmice Hrvatske lige u izravnim prijenosima. Dosada je bio slučaj da su s vikendom mogle pratiti utakmice nekih od najsnažnijih stranih liga.

Danas nas čeka odlična utakmica dvaju pretendenata na titulu. Vargon se ove sezone značajno pojačao na tlu. Iako su na tapetima “na papiru” nešto slabiji, znamo da je pet ili šest mjeseci do završnice dug period u smislu broja treninga, pa se očekuje da će trkači Vargona do tada biti još spremniji.

Sa druge strane Istra Poreč, prvak od prije dvije godine ima nominaln jači sastav danas nego tada. Uz navedeno ima i svih 12 osvojenih bodova.

Derbi u južnoj skupini, Sokol Orbico – Biston u Splitu:

HBS je imao namjeru streamati i utakmicu Sokol Orbico – Biston, međutim, kako Hipermedia nije bila u mogućnosti odraditi utakmicu zbog zauzetosti svih ekipa, rizik lošeg streama je bio prevelik, a posao koji je odrađen po uzoru na utakmicu Biston Metković je nešto čemu HBS u svakom slučaju treba težiti.

Comments are closed.