MEČ GODINE – POLUFINALE BRNAZA: Odluka o kralju bakelita pada danas !

2.HBL – JUG: Utrka za pozicije 1. i 6. – Šime Klanac igrač u najboljoj formi dosad !
22 studenoga, 2020
1.HBL UŽIVO: Istra Poreč – Vargon od 15:00 sati !
28 studenoga, 2020

MEČ GODINE – POLUFINALE BRNAZA: Odluka o kralju bakelita pada danas !

U prvom polufinalu Brnaza Pleme i Rino Vučković su savladali ekipu koju predvodi Gigi rezultatom 2:1 i ponovo pokazali koliko ih je u Brnazama teško savladat. Zaista morate igrati vrhunski meč za nositi se sa Plemom i Rinom.

Finale bi se trebalo odigrati sutra, a danas ćemo gledati utakmicu godine u meču Žika, Ivan Žuljević i Studeni protiv Petra i Luke. Luka i Petar imaju otprilike 1000 bodova zaostatka za Studenim na rankingu igrača. Kako osvajač nosi 1200 bodova, a finalist 400, onaj tko danas pobjedi najvjerovatnije će osvojiti ovu prestižnu titulu.

Moguće opcije na poretku:

Ako Studeni slavi, ući će u najmanje 1400 bodova prednosti (bez obzira na ishod finala), što je “jedan i pol osvojeni turnir”. Tada će Petru i Luki trebati dva turnira za biti najbolji u 2020.

Čak i ako Studeni pobjedi u finalu imat će i dalje jedan i pol turnir prednosti, što ništa ne mijenja na stvari. Stoga je ova utakmica ona najvažnija utakmica u sezoni za njega.

Postoje neke solucije po kojima se Luka i Petar mogu naći ispred Studenog na kraju ako danas i izgube, ali za to bi im trebalo prvo mjesto u Kaštelima i Radošiću. Ova solucija je jako upitna obzirom na epidemiološku situaciju.

Luki i Petru će na gore spomenutim nadmetanjima trebati jedno prvo i jedno drugo mjesto, ako se ista završe i ako Studeni uđe u finale i izgubi protiv Rina i Pleme.

Ukoliko Luka i Petar slave danas njima će trebati slavlje protiv Rina i Pleme da bi bili sigurno prvi, jer je Studeni ispao i iz Radošića i Kaštela, pa mu je opcija ponestalo za sakupiti još koji bod.

Ukoliko Petar i Luka danas slave, a izgube od Rina i Pleme, trebat će im jedno prvo mjesto, dakle, ili Radošić ili Kaštela.

Također, na kraju je važno pohvaliti i organizatora koji završava nadmetanje koje je poprilično ubrzavao. Dosta ekipa je ostalo van turnira, a takvi njegovi potezi bi izgubili legitimitet da je produžio nadmetanje do proljeća 2021. Osim navedenog, Brnaze, odlična lokacija za igru i ne zaslužuje da nadmetanje traje 9 ili 10 mjeseci.

Comments are closed.