Planira im ukrasti „show“: ZDRAVKO LIJIĆ ZDRAVE SE NE ŠALI

Već im se isplatio: VINKO KRAGIĆ ZA JOŠ JEDNU POBJEDU
22 svibnja, 2016
Dominacija prije, tokom i nakon meča: BOTICA I ŠIMIĆ FURIOZNO DO POLUFINALA
24 svibnja, 2016

Planira im ukrasti „show“: ZDRAVKO LIJIĆ ZDRAVE SE NE ŠALI

Jure Žižić Žika

Odlični Jure Žižić

Split i balotaški svijet bruje o Joli Šeriću Šeri, o njegovom rivalstvu sa Ricom, i rođacima Maretić. Momci sve drže pod kontrolom. Zasada svoje protivnike „izbacuju iz ringa“ i čakaju međusobne dvoboje. Godinu dana je prošlo, Šera nije uzeo turnir, ali je izbacio oba rođaka. Dakle, godinu dana je na njima bilo da slušaju što on ima reći. Šera je govorio, oni su slušali. Rica je jedino spasilo to što od Šerića nije direktno izgubio. Ova godina nosi nove izazove, a nakon nje opet će jedni imati pravo na priču, a drugi ne.

Ipak, momci su previdili jednu jako važnu stvar. Zaboravili su na vrlo  opasnu ekipu. Nominalno, ne iz kruga prvih nekoliko papirnatih favorita. Međutim, iz kruga ekipa koje, ako pobjede, imat će pravo na priču. Zdravko Lijić Zdrave se ne šali. Suigrač mu je uvijek i svugdje opasni Jure Žižić Žika, jedan od najboljih mladih igrača regije. Osvajanje turnira Žižiću odavno nije strano, a njegova aktualna epizoda i u Jesenicama jako ozbiljna. Momci su se sinoć prošetali drugim kolom Kacunara protiv, sve samo ne, laganog protivnika. Rođaci, a ni Rico ovu ekipu sigurno ne doživljevaju ozbiljno, a o rođacima da ne govorimo. Međutim, Zdrave je u trećem kolu, a ostali će imati pune ruke posla za doći do tamo.

Šera predodređen na derbije:

Ova godina Jošku Šeriću Šeri nije ništa bolja i ljepša od prošle kada je ždrijeb u pitanju. Naime, nakon ekipe predvođene Tonijem Bašićem, ždrijeb mu je dodijelio prošlogodišnje finaliste. Mate Pavešković i Iko Palaversa su sljedeći protivnici. Oni su idealan takmac za pravi spektakl Kacunara i strašan su mamac za navijače. Šera iz igrališta ne izlazi, Mate Kesić i Pajo Brkić kao njegovi suigrači biti će spremni. Meč je potpuno otvoren i može ga dobiti bilo tko. A od svih njih, jedini sigurni sudionik trećeg kola je jedino Zdravko Lijić.

Comments are closed.