Diljem Dalmacije: DUJE PIRIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO RASKOŠ SVOG BOGATOG TALENTA

Saznali mu ime preko veze: NINO MRŠA 3.3.2016 PRVI PUT VIDIO BALOTE I VEĆ POMEO VELIKANE
24 svibnja, 2016
Parovi polufinala: KESIĆ/MARETIĆ – ŠUŠAK/GRUICA I BILOKAPIĆ/ GULIĆ – ŠIMIĆ/BOTICA
24 svibnja, 2016

Diljem Dalmacije: DUJE PIRIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO RASKOŠ SVOG BOGATOG TALENTA

Jure Žižić, Mate Pavešković, Duje Pirić i Dado Pirić

U pozadini Ivan Iko Palaversa na izravnoj vezi sa Ivanom Pengom u sjeni pobjede Nakličana

Turnir u Jesenicama došao je u poluzavršnicu. Ostali su samo oni najbolji. Ždrijeb polufinala je već poznat, a do kraja nas očekuju tri spektakularne utakmice.

U sinošnjem posljednjem četvrtfinalnom dvoboju Ante Ilić, Ivica Tešija, Marko Plazonja i Toni Peraica pružili su sve što su mogli. Ipak, Za Nakličane predvođene Matom Paveškovićem, Jurom Žižićem i super talentiranim Dujom Pirićem sve je to bilo premalo. Nakličani su izgubili prvi set. Tada prekaljeni Pavešković uzima bulina, Žižić dobrom igrom potvrđuje odličnu formu u posljednje vrijeme, a mladi Duje Pirić pucački briljira. Momci dobivaju dva seta za redom u briljantnoj igri i zasluženo ulaze u polufinale.

Parovi polufinala:

Nakličani za finale igraju protiv ekipe Mosor, koju predvodi legendarni Špiro Gruica, a meč će ponuditi i međusobni dvoboj suigrača sa većeg dijela turnira Ivana Ike Palaverse i Mate Paveškovića.

U drugom polufinalu se sastaju Igor Žuljević, Jure Radman i Mate Kesić protiv Vinka Kragića, Mladena Šimića i Marijana Botice. Favorita u nijednom polufinalu nema, a turnir može osvojiti bilo tko.

Comments are closed.