Stiže li Jon na utrku za Kralja bakelita 2020?! KATUNI I TUGARE PREMA STATUSU GRAND SLAMA !

Otok na 7 bodova u tri kola: HAJDUK I BISTON REMIZIRALI U DUBROVNIKU – ŠTAFETA 58/61 !
14 studenoga, 2020
2.HBL-JUG: Duje Pirić, Stipe Pivčević i Dario Pirić odvele Naklice do svih 9 bodova u tri kola !
16 studenoga, 2020

Stiže li Jon na utrku za Kralja bakelita 2020?! KATUNI I TUGARE PREMA STATUSU GRAND SLAMA !

Jon

Kako kažu naši izvori, jedan od najpopularnijih balotaša u igri po staro-dalmatinskim pravilima sa špondama i gumom “Jon Sweden” najavio je dolazak u Dalmaciju kako bi ispratio utrku za Kralja Bakelita 2020.

Sportska bitka za najtrofejnijeg igrača na onim najkonkurentnijim balotaškim nadmetanjima nikada dosada nije bila zanimljivija i neizvijesnija. Prosinac mjesec je jako blizu, a pobjednika je nemoguće predvidjeti. Već smo pisali o tome kako se ključ nalazi u Brnazama, gdje će onaj tko titulu ponese imati najveće šanse postati najtrofejnijim igračem bakelitnih balota u 2020.godini.

Jonova popularnost seže daleko izvan granica Hrvatske, a osim što navodno ima namjeru podršku dati takmacima, podršku Jon daje i nadmetanjima u Katunima i Tugarama, gdje bi dogodine mogli gledati dva nova grand slama u bakelitu.

Ono što je najveći kamen spoticanja Jonovom posjetu Dalmaciji jest globalna borba protiv pandemije i smanjeno kretanje ljudi. Poznato je da se Jon jako pridržava mjera, pa je i opcija da Jon bude na video vezi tokom završnice potpuno otvorena.

Comments are closed.