Repriza finala: VAŽNO JE OFORMITI EKIPU SA MIROM BRADARIĆEM MARINEROM

Diljem Dalmacije: BILOKAPIĆU DERBI, NOVACI OBILJEŽILI BURAN BALOTAKI DAN
27 svibnja, 2016
Ljepotica u Stobreču: POBJEDA PETRA CRLJENA I ANTE BOŽIĆA
27 svibnja, 2016

Repriza finala: VAŽNO JE OFORMITI EKIPU SA MIROM BRADARIĆEM MARINEROM

Petar Bilokapić nal

Koliko se samo balotaša u Karakašici natjecalo i odakle sve su momci potegli za ovaj cijenjeni trofej suvišno je nabrajati. Oni koji su u turniru ostali posljednji su morali pobijediti 7 utakmica da bi do finala došli. Zaista pravi turnir. Alibija tu nema, a u finalu su oni najbolji i to potpuno zasluženo.

Marinko Gulić i Petar Bilokapić su se večerašnjom pobjedom priključili Mati Kesiću i Slavku Maretiću. Utakmica predstavlja reprizu finala od prošlog turnira u kojem su slavili Bilokapić i Gulić jako tijesno.

Najzanimljiviji dio priče je taj da su oba puta momci nastupali sa prijateljem i pravim zaljubljenikom balota Mirom Bradarićem. Njegove dvije ekipe nose nazive po CB „Forum“ (Bilokapić i Gulić) , te po poznatom triljskom restoranu „Marinero“ (Mate Kesić i Slave Maretić). S obzirom da je Miro kao balotaški entuzijast jako omiljen među balotašima, vijest je fantastična. A ključ uspjeha u Karakašice je oformiti ekipu sa Bradarićem, jer su takve očito predodređene da budu najbolje.

Najava finala:

Finale bi po početnim procjenama trebalo biti u nedjelju. Ukoliko do ozbiljnijih promjena u odnosu na navedeno dođe, javnost će o tome biti pravovremeno obaviještena.

Comments are closed.