Veliko finale Kacunara: SKEJO I PLAZONJA PROTIV VELJE MARETIĆA I BILOKAPIĆA

Večer preokreta: ANĐELKO DOMIKULIĆ ĐELA BRILJANTAN, FAVORITI BOLJI U MARATONU
24 lipnja, 2016
Veljko Maretić nakon trijumfa: „KAD MI RODIJAK ISPADNE, NASLOV JE SAMO MOJ!“
27 lipnja, 2016

Veliko finale Kacunara: SKEJO I PLAZONJA PROTIV VELJE MARETIĆA I BILOKAPIĆA

Skejo i Plazonja

Plazonja i Skejo

U sjeni glavnog sportskog događaja koji zaokuplja balotašku, a i širu javnost regije odigrala su se dva polufinala Kacunara. Superkonkurentan turnir stigao je do svog kraja, a po nekim najavama onaj koji slijedi iza ovog bit će još zanimljiviji i kvalitetniji.

U jednom polufinalu domaći Veljko Maretić i najuspješniji igrač dosadašnjeg dijela sezone Petar Bilokapić pobijedili su Lukšu Bratima i Hrvoja Milavića, koji su pratili skup danak i cijenu šestsatnom meču od dan prije u Omišu.

U drugom polufinalu, dva kandidata za igrača turnira, Toni Peraica i Marko Plazonja susreli su se jedan protiv drugog. Plazonja je u paru sa Markom Skejom bio uspješniji, dok su Peraica i Ante Ilić zaustavljeni u polufinalu.

U samom finalu čeka nas odlična utakmica. Domaći Veljo Maretić ima određenu prednost s obzirom da je jedan od najtrofejnijih igrača tog turnira svih vremena. Ipak, ukoliko Plazonja i Skejo zadrže visoku tenziju finala i u istoj budu spremni posjedovati visok učinak u igri, šanse im bitno rastu. Na kraju će pobijediti bolja ekipa.

Veljko Maretić Patar Bilokapić

Veljko Maretić i Petar Bilokapić

Comments are closed.