Preplavili Koprivno: MARIA SMODLAKU MAGIJA BODRILO MORE NAVIJAČA

Vratio se legendi: JURE RADMAN I IGOR ŽULJEVIĆ JAČI I OD OZLJEDA
2 srpnja, 2016
Folk se vraća u formu: DOLIĆ DOMINIRAO BRNAZAMA
4 srpnja, 2016

Preplavili Koprivno: MARIA SMODLAKU MAGIJA BODRILO MORE NAVIJAČA

Ante Vukan Marko Plazonja meta

Marko Plazonja i Ante Tonći Vukan

Od jučerašnjih balotaških zbivanja najzanimljivije je bilo u Srinjinama i u Koprivnom.

U Srinjinama se zahuktava ženski balotaški turnir sa kojega ćemo uskoro podrobnije izviještavati, dok je jedan od ozbiljnih balotaških turnira muškaraca u Srinjinama završio pred nekoliko stotina navijača i pravu feštu jića i pića. Slavodobitnici su bili Jozo Gavran i njegovi sinovi Šime Gavran i Nediljko Gavran i to neizvijesnih sa 2:1 u setovima.

Ante Tonći Vukan kao rođeni pucač:

Publika u Koprivnom bila je sinoć u visokom stupnju pripravnosti. Na velebnom zdanju balotaških igrališta tražila se karta više. Publika je imala priliku vidjeti rođenog pucača Antu Tonća Vukana u kombinaciji sa, ove godine, odličnim i sveprisutnim Markom Plazonjom. O Vukanu kao šuteru koji se sa preciznošću doslovno rodio, već je bilo riječi. Na svoj dan on pogađa i balote koje se ne vide, a kamoli „samice“ ili „duple mete“. Već je 70ak posto ekipa van turnira, koji se odvija u jako kvalitetnom tempu, a ova kombinacija je za titulu više nego opasna.

Magi „zapalio“ Koprivno:

Na drugom igralištu, po izvještajima sa terena, pravi spektakl. Ljubimac navijača iz Dugopolja i Koprivnog Mario Smodlaka Magi oduševio je publiku, te odveo svoju ekipu u treće kolo. Atmosfera je bila više nogometna nego balotaška, a jako dobri gosti iz Dicma nisu izdržali pritisak grotla Koprivnog. Na sve njihove izazove i dobru igru, Magi i njegovi momci imali su čvrst odgovor na putu do pobjede.

Zatišje pred „buru“:

Sve navedeno uvertira je u završnice dva balotaška „grand slama“. Jednog u Stobreču, drugog u Omišu. Iz nepotvrđenih izvora doznajemo da bi oba turnira trebala završiti negdje oko 17.07. Nekoliko dana prije ili iza i to zbog izrazito zgusnutog kalendara ponekih od sudionika završnica. S obzirom da informacije nisu stopostotno potvrđene, najupućeniji u vremenik završnice su sami organizatori, od kojih ćemo pokušati informacije prikupiti u danima pred nama.

srinjani

Otac i sinovi

Comments are closed.