Vratio se legendi: JURE RADMAN I IGOR ŽULJEVIĆ JAČI I OD OZLJEDA

Tomaš ukrao show: LUKA ŽURE I PRIJATELJI KOPRIVNO PRETVORILI U CENTAR
30 lipnja, 2016
Preplavili Koprivno: MARIA SMODLAKU MAGIJA BODRILO MORE NAVIJAČA
3 srpnja, 2016

Vratio se legendi: JURE RADMAN I IGOR ŽULJEVIĆ JAČI I OD OZLJEDA

Igor Žuljević i Jure Radman

Legendarni Igor Žuljević pobjeđuje i pod blokadama

Sezona u Brnazama tek je počela, a zabave već na pretek. Neke najave organizatora i najavljene inovacije u balotama nisu viđene dvadesetak godina. Transparentnost turnira je na najvećoj mogućoj visini. Dostupnost rezultata maksimalna i u rangu sa onom iz Jesenica, Basta i Koprivnog gdje se organizatori jako trude kako bi balotaši spektakl turnira uveličali.

Na terenu prava drama. Naime, Jure Juka Radman opjevani šuter (od strane Bože Prcele), nakon što je jedno kratko vrijeme promijenio ekipu, vratio se svome Žuki. Prvoklasnom balotašu Igoru Žuljeviću. Ovaj je igrao vidno i teško ozljeđen. Ipak, i tako desetkovan sposoban je Juku odvesti u pobjedu. A Juka se očito bolje snalazi sa jednim Žuljevićem, makar i na 30 posto spremnosti, nego sa tri potpuno spremne balotaške zvijezde. Razlog tome je kemija u momčadi, koja nikada nije za podcijeniti kao element i dio igre.

Turnir u Stobreču bliži se četvrtfinalu. Inače, to je turnir koji je prava iznimka u odnosu na sve što ove godine gledamo u balotama (pravu pomamu za sportom u kojem favoriti jako, jako puno gube) i turnir sa jako malo „papirnatih“ iznenađenja. Sinoć su Slavko Maretić i Siniša Stipić u potpuno neizvjesnom susretu došli do pobjede protiv Željka Juričića i Ivana Žuljevića i tako im uzvratili za poraz i pravu ljepoticu polufinala Korešnice, kada su mladi Žuljević i Juričić zasluženo bili bolji.

U 8 ekipa plasirali su se:

Petar Bilokapić/Veljko Maretić

Luka Žure/Lukša Bratim

Nediljko Juričić/Marin Ribičić

Denis Ramljak/Hrvoje Milavić

Slave Maretić/Siniša Stipić

Mate Kesić/Milivoj Papić

Igor Žuljević/Jure Radman (imaju zaostalu utakmicu)

Pobjednik: Ivan Šošić Rico/Dinko Botica – Anđelko Domikulić Đela/Toni Bašić

U preostala dva susreta Juka i Žuka su izraziti favoriti nad Markom Relotom i Nenom Mešinom, a tko god od para Rico/Dine – Đela/Toni uđe u osam ekipa, biti će dovoljno opasan. Na dan ždrijeba i tokom odigravanja utakmica, „krema“ balota i malo više od toga, sa vanjskih terena nedvojbeno će se privremeno prebaciti natrag u prekrasno poluotvoreno zdanje Stobreča, prilagođeno ljetnim uvjetima.

Već od spomenutog posljednjeg derbija osmine finala, prezentacija balota će biti najviša moguća, a svi oni koji balotanje na najvišem nivou žele vidjeti i doživjeti ovdje će imati idealnu priliku za to. Čeka nas fenomenalna završnica, i osam utakmica za balotaške udžbenike.

Comments are closed.