Folk se vraća u formu: DOLIĆ DOMINIRAO BRNAZAMA

Preplavili Koprivno: MARIA SMODLAKU MAGIJA BODRILO MORE NAVIJAČA
3 srpnja, 2016
Tko je najveće otkriće turnira: NIKŠA ARMANDA I DENIS KOVAČEVIĆ
4 srpnja, 2016

Folk se vraća u formu: DOLIĆ DOMINIRAO BRNAZAMA

Hrvoje Boljat Ante Novaković

Hrvoje Boljat i Ante Novaković

Sinošnja balotaška večer ponudila je neke fenomenalne i neizvijesne utakmice, ponovno spektakl domaćih navijača u Koprivnom, o čemu smo u fazi prikupljanja nešto detaljnijih informacija i jedno veliko iznenađenje na Konjskom.

„Top“ u ruci – Folk Dolić:

U Brnazama su Folk Dolić sa Bitelića i Damir Vuković u teškoj bitci savladali odličan par Vukan/Plazonja i to 2:1 u setovima. Gotovo da možemo konstatirati: „Tko god završi na naslovnici, sutradan gubi.“ Iako, po riječima upućenih, igra je bila toliko dobra da su pucači „reštavali“ balote jedan drugom u nizu i to u istoj ruci ili odigravanju. Tako to obično biva kada se namjeri „junak na junaka“.

Senzacija dana i Veljko Maretić kao istinski sportaš:

Na Konjskom je započeo jedan od najsnažnijih balotaških turnira u Dalmaciji. Lokacija već godinama radi korak po korak naprijed kada je organizacija turnira u pitanju, što se po posjeti broja igrača jasno vidi. Također, nijedan veliki igrač ovo nadmetanje ne propušta.

Sinoć su u odličnom meču Hrvoje Boljat i Ante Novaković savladali Veljka Maretića i Petra Bilokapića kao glavne favorite turnira i to 16:13 16:13, s tim da su u drugoj partiji okrenuli 0:10 u svoju korist. Po riječima upućenih domaći dvojac odigrao je fenomenalno. Valjač je imao seriju od 26 balota u 30 centimetara, što je na „aerodromu“ Konjskog nezapamćeno.

Nakon meča Veljko Maretić rekao nam je sljedeće: „Dva domaća momka su igrala bolje od nas. Potpuno zasluženo su pobijedili u fer i korektnoj igri. Dali smo sve od sebe i nismo uspjeli. Želim korektnom protivniku sreću u nastavku turnira“. Oni koji Maretića bolje poznaju, dobro su upućeni o kakvom se sportašu. U terenu i van njega, u pobjedi i porazu, to je legenda kojoj jako mali broj igrača može stati uz bok kada je korektnost i poštivanje protivnika u pitanju.

Folk Dolić 4

Folk Dolić

Comments are closed.