Balotaške dojave 2.dio: DUBRAVA „B“ ILI „A“ I FURIOZNI DUJO MEDIJA

Pale protutnjao Kacunarom i prvi dio dojava: „NOĆNOJ MORI“, VUKU I MARINKU DERBI
8 rujna, 2016
„John“ trenirao cijeli dan: UPOZNAJMO GORANA BULIĆA I JOSIPA GLAVINOVIĆA
8 rujna, 2016

Balotaške dojave 2.dio: DUBRAVA „B“ ILI „A“ I FURIOZNI DUJO MEDIJA

zvone-cotic-tomislav-basic-domba-frane-baraban

Zvone Čotić, Tomislav Bašić Đomba i Frane Baraban

Za iznimno jaki turnir u Dicmu Dubrava je dala pravu reprezentaciju. Toni Bašić, Anđelko Domikulić Đela i Tomislav Bašić Tomo (ne Đomba) jako su neslavno prošli, a Dubrava je odmah poslala, nominalno „B“ momčad. Jedini problem je u tome što se u eventualnom meču Zvone Čotića, Tomislava Bašića Đombe i Ivana Bašića Gile protiv tri spomenuta asa ni blizu ne zna tko bi pobijedio. Izjednačenost u Dubravi odaje sliku stanja u cijeloj srednjoj Dalmaciji, gdje se nalazi pravo „more“ pravih igrača. Đomba, Zvone, Gile i Frane Baraban pobijedili su momke iz Brnaza koje predvodi Peja. Đombi je ovo odličan uvod za meč protiv švedskih internacionalaca u Omišu.

Također, Dujo Medija u paru sa Markom Putnikom, nakon što je na Konjskom uredio Sinišu Stipića, isto je napravio Mati Kesiću i Mati Baloti Botici u Potravlju za plasman u osam ekipa. Dujo je očito u van serijskoj formi. Sa Brnaza je, doduše, ispao u meču u kojem je briljirao, prije par dana.

Da ne bi javnost dobila dojam da Mate Kesić samo gubi, podsjetimo da je on 5.igrač od njih 800 ozbiljnih po Rankingu u ovom momentu. A to ne dolazi preko noći. Mate je pije dva dana dobio dvije utakmice isti dan, a dosada ima tri osvojena turnira i najviše odigranih finala u godini od svih igrača u Dalmaciji.

Osim njih, dio iznimno i jako nadobudne „javnosti“ zahtijeva objavu teškog poraza mlade superzvijezde Jure Stanića na Hanskom „grand slamu“, sa danom zakašnjenja. Jure je još uvijek mlad igrač i „tu i tamo“ je lošija utakmica očekivan ishod.

U narednom periodu, nakon ovih dojava, ne sumnjamo u još veći angažman dijela poklonika balota, kada su porazi nekih drugih aktera u pitanju.

Comments are closed.