Pale protutnjao Kacunarom i prvi dio dojava: „NOĆNOJ MORI“, VUKU I MARINKU DERBI

Igrač u strašnoj formi i Kristina: PETAR CRLJEN U VELIKOJ SERIJI POBJEDA
7 rujna, 2016
Balotaške dojave 2.dio: DUBRAVA „B“ ILI „A“ I FURIOZNI DUJO MEDIJA
8 rujna, 2016

Pale protutnjao Kacunarom i prvi dio dojava: „NOĆNOJ MORI“, VUKU I MARINKU DERBI

Joško Palinić Pale 2

Joško Palinić Pale

Sve je više i više dojava rezultata koje svaki objavljujemo na zadovoljstvo brojne publike, koja, razumljivo, ponekad jedva dočeka poraze onih najvećih i nominalno najboljih igrača. Svaka, ali baš svaka istinita dojava o rezultatu biti će objavljena, makar u najmanjem obimu.

Pa smo tako sinoć jako brzo, iz raznih izvora, saznali da je zvijezdu sa Bitelića Folka Dolića pobijedio Joško Palinić Pale u paru sa Mirkom Baraćem na Kacunaru. Dolić je na 2:15 išao na prvara, vratio ekipu na 13:15, što je bilo ipak premalo. Drugi set je završio 16:7 za 2:0 pobjedu domaćih.

Mario Gašpar je u paru sa Antom Domnjakom na jednoj od sinjskih lokacija stigao do pobjede i polufinala jednog od turnira na kojem je još šest do sedam jako ozbiljnih igrača.

U derbiju u Brnazama Ivan Bašić Mora, Marinko Gulić i „Vuk“ su Luki Žuri, Lukši Bratimu i Paji Brkiću dobili 16:15, prvi i očito odlučujući set. Gosti su dosta lagano (16:4) dobili drugi set, da bi u trećem domaći naplatili umor gostiju za pobjedu 16:8. „Noćna mora“ se „odao“ biciklizmu, pa je na utrci „Trans Adria“ uspio biti najbolje plasirani Hrvat u ozbiljnoj međunarodnoj konkurenciji. Ipak, to očito ne znači da se ostavio balota, a u ovom trenutku je najspremniji od svih „Top 50“ balotaša.

To naravno nije sve, a da bi buran jučerašnji dan bio potpun, pogledajte: „Balotaške dojave 2.dio“. Dojava poraza, nekih drugih zvijezda, u narednom periodu zasigurno neće nedostajati.

Mora

“Noćna Mora Trans Adria”

Comments are closed.