„John“ trenirao cijeli dan: UPOZNAJMO GORANA BULIĆA I JOSIPA GLAVINOVIĆA

Balotaške dojave 2.dio: DUBRAVA „B“ ILI „A“ I FURIOZNI DUJO MEDIJA
8 rujna, 2016
Poznata balotaška prezimena u Dugom Ratu: PETAR ČULIĆ I BORIS STIPIĆ DO DRUGE POBJEDE
9 rujna, 2016

„John“ trenirao cijeli dan: UPOZNAJMO GORANA BULIĆA I JOSIPA GLAVINOVIĆA

goran-bulic-josip-glavinovic-perika-2

Goran Bulić i Josip Glavinović

U Omišu se jučer pojavila ekipa Tugare, Goran Bulić i Josip Glavinović, i rezultatom 2:0 pobijedila jako dobru domaću kombinaciju Srdanović/Lozančić.

Radi se o dva kompletna i polivalentna igrača, koji igraju još od zemljanih igrališta i od najmanjih nogu. Uz to Glavinović ima jako ozbiljne rezultate i dugu boćarsku karijeru. Radi se o dva igrača slične pucačke tehnike, iz četiri koraka sa desne noge i relativno različite valjačke tehnike. Glavinovićeva je više prilagođena brzim zemljanim, asfaltnim i betonskim igralištima, dok se Buliću balota bolje ponaša na isključivo zemljanim podlogama sa „više“ materijala. Baš on je posljednje dvije, do tri godine napravio bitan iskorak u kvaliteti izvedbe i tehnike, s obzirom da valjačku balotu baca iz nešto nižeg težišta. Od Bulića se, obzirom da je sportaš od glave do pete očekuje još korak naprijed, a to je da postane igrač odluke koji je u trenutku spreman odigrati potez više i bolje. Taj iskorak ostavite kao opciju u vremenu pred nama.

U petak spektakl za publiku:

U isto vrijeme, ali na drugom igralištu se Jozo Bliznac John pripremao za nastavak prekinutog meča (kiša), čiji se drugi dio igra u petak, dok njegov „Kapetan“ još uvije odgovara na silne pozive iz svih krajeva zemlje i inozemstva. Zbog toga je bio onemogućen u treningu, a jako je moguće da zbog medijske pažnje isključi i mobitel do završetka utakmice.

Comments are closed.