JOHN LETI ZA HRVATSKU: Kreće najveći Grand slam i kultna trojka „Omiš 2018“

Duje Pirić „sa zvukom sirene“: FANTASTIČNI SOKOL SLAVIO U OSMINI FINALA KEP-a
28 travnja, 2018
NOVA LOKACIJA U OTOKU: Popularni Ivan Bašić „Mora“ kao lice jakog nadmetanja
4 svibnja, 2018

JOHN LETI ZA HRVATSKU: Kreće najveći Grand slam i kultna trojka „Omiš 2018“

Omiš Mićo

Prošle godine se kultna trojka Omiša pokazala kao pun pogodak. Jaki sponzori iza nadmetanja, što je slučaj i ove godine, donijeti će šampionima nestvarnih 2000 bodova za prvo mjesto i 700 bodova za drugo mjesto na rankingu igrača bakelita. To je u prijevodu duplo više nego velika većina drugih nadmetanja. Sponzori su ti koji žele da balotaški grand slam bude na nivou, pa će tome biti tako.

Omiški padovi brigovi i guma su nešto što je specifično za ovo nadmetanje i organizacijski odbor je odlučio da u vezi toga nema niti neće biti promjena. To je kao da Wimbledon igrate na betonu i da travu maknete. Omiš ima svoje draži i to je jedan od razloga zašto je baš on taj koji pamti prvake. Posljednje tri godine su davale neke nove pobjednike, a 2017 je iznjedrila Tonća „Doktora“ Čizmića i Dinka Boticu po prvi put na vrhu u nezaboravnom finalu parova. Ove godine će povijest pokušati ispisati neki novi prvaci, kako ih balotanje nebi nikada zaboravilo.

Nadmetanje, trojka 3+1, organizira C.B. Jure, a vodi ga superkorektni profesor Mićo Tomas (kontakt: 098 162 0705) , poznati balotaš i boćar, a mnogi omiški igrači koji sudjeluju na nadmetanjima po regiji, a ne organiziraju svoje nadmetanje sugeriraju svojim prijateljima balotašima da im se sudjelovanja na raznim nadmetanjima vrate kroz njihovo sudjelovanje u Omišu. Tako je i ovaj put, a Mićo Tomas i Studenac su jamac pravog spektakla.

Što tek reći za popularnog šveda Johna koji u reprezentativnim dresovima svake godine pohodi Omiš. John je ove godine najavio svoj dolazak putem društvenih mreža (vidi fotografiju ispod), a nakon toga i pohod na vrh te ozbiljnu financijsku inekciju svojoj momčadi. Navodno je već sve dogovorio sa jednim od zvijezda bakelita. Koliko je izdašna ponuda i o kome se radi još nam nije poznato. Ono što je sigurno John ne pita za cijenu.

Omiš John

Comments are closed.