NOVA LOKACIJA U OTOKU: Popularni Ivan Bašić „Mora“ kao lice jakog nadmetanja

JOHN LETI ZA HRVATSKU: Kreće najveći Grand slam i kultna trojka „Omiš 2018“
30 travnja, 2018
Hvala čitateljima portala! Prve Korekcije „Povijesti balotanja“ u Dalmaciji
4 svibnja, 2018

NOVA LOKACIJA U OTOKU: Popularni Ivan Bašić „Mora“ kao lice jakog nadmetanja

Ivan Bašić Mora Otok Karlovačko Fokus (3)

Već dvije godine nas prati trend svojevrsnog raslojavanja balotaških nadmetanja i distanciranja onih najkvalitetnijih nadmetanja od onih ostalih. Osnovna razlika je broj bodova koje igrači finalisti i osvajači sukladno „Kriterijima“ dobivaju za Ranking igrača bakelita u regiji.

Stoga, svi oni ozbiljni „takmaci“, poput grand slama u Omišu, koriste bodove kao mamac za igrače. Jednakom metodom poslužio se i boćar Otoka, biciklist i popularni balotaš Ivan Bašić „Mora“, koji je lice nadmetanja u Otoku. Očekuje se da će nadmetanje biti potpuno konkurentno najsnažnijim nadmetanjima, a osim bodova Mora si je dao dodatnog truda te potpuno uredio igralište i dio oko terena i C.B. Fokus, kako bi igra sudionicima i zabava gledateljima bila što ugodnija. Sve možete vidjeti na fotografijama, a prijavu na nadmetanje parova (2+1) je moguće izvršiti na kontakt 091/432- 2410 – Ivan Bašić.

Izvlačenje parova je 12.05.2018, a kao partner nadmetanja ponovno se pojavljuje Karlovačko pivo, koje još nijednom nije zakazalo kada je organizacija zabave i druženja ovog tipa u pitanju. Za očekivati je da će tako biti i ovaj put.

U koloarima se već nagađa da će upravo par „Mora i Vuk“ biti „par za pobjediti na nadmetanju“ i par koji će u očima analitičara od starta imati najveće šanse za tron. Dali će tome biti tako, vrijeme će pokazati, a Marinko Norac Kevo „Pike“, „Flego“, “Dine” i ostali asevi kako iz Sinja, tako i iz cijele regije će zasigurno imati što reći.

Ivan Bašić Mora Otok Karlovačko Fokus (1)

 

Comments are closed.