MOGU LI TUGARE KONAČNO NAZAD NA BALOTAŠKU KARTU DALMACIJE?!

ROĐACIMA FINALE „POSUŠJA 2019“ : Matijas Grančić i Ante Grančić uvjerljivo najbolji
24 siječnja, 2019
„Ćaća“ se vraća: STVARAJU UDARNU TROJKU ZA KULTNI OMIŠ (3+1)
4 veljače, 2019

MOGU LI TUGARE KONAČNO NAZAD NA BALOTAŠKU KARTU DALMACIJE?!

Nadmetanja u Turjacima, Kaštelima i još nekim lokacijama su u punom jeku. Bast i Stobreč su u pripremi za odličnu popunu zime kada pričamo o vrhunskom Bakelitu. Također, Josip Bulić je na pragu organiziranja vrhunskog turnira u Tugarama (Dočine). Međutim, dio po balotama poznatog mjesta u srcu Poljičke Republike po nazivu Tugare (Podhume) po informacijama „iznutra“ priprema velike stvari kada su balote u pitanju.

Proširuju igrališta i najavili povratak vrhunskih igrača „Tamo di je sve počelo“:

Naime, iz potpuno tajnih izvora saznajemo da Tugarani proširuju igrališta u Podhumama na širinu od najmanje četiri metra. To je standard vrhunske kvalitete, a uža igrališta od toga generiraju nešto manju razinu zanimljivosti igre. Vodeći ljudi u tom dijelu sela očito imaju znanje o balotaškoj materiji pa dobro znaju što rade, a ako se dogodi da Tugare Podhume imaju svoj turnir nakon daleke 2001. godine i pri tome bude zadovoljavao parametre „Grand slama“, očekujmo pravu navalu na nadmetanje i nezapamćenu zabavu za Tugarane i poljičane tokom ljetnih mjeseci.

Za one koji još ne znaju, prvo javno i otvoreno nadmetanje u Bakelitu ikada se održalo upravo u Tugarama i to baš na tim igralištima (pored pošte i ispod škole). Kako će se stvari razvijati, javnost će na vrijeme saznati.

Comments are closed.