„Ćaća“ se vraća: STVARAJU UDARNU TROJKU ZA KULTNI OMIŠ (3+1)

MOGU LI TUGARE KONAČNO NAZAD NA BALOTAŠKU KARTU DALMACIJE?!
1 veljače, 2019
Ulažu u mlade igrače: IVAN I JOZO GALIĆ BUDUĆNOST IGRE U TURJACIMA
8 veljače, 2019

„Ćaća“ se vraća: STVARAJU UDARNU TROJKU ZA KULTNI OMIŠ (3+1)

mde

Omiš 3+1 je od uvijek priča za sebe. Nosi nešto više, drugačije i posebno. Nešto što može ponuditi samo i jedno to nadmetanje. Za dio igrača koji osvoji baš sve u balotama, a da pri tom nemaju titulu u Omišu, smatra se da nisu stigli do kraja svog balotaškog puta, da još nisu još na samom vrhu.

Svake se godine sastavi formiraju vrlo rano. Već do kraja mjeseca ožujka se puno toga zna. U prijevodu sada je za Omiš „prijelazni rok“.

Par u Omišu je prošle godine gledao kombinaciju Ivan Šušak Niper Ćuta i Milivoj Juginović Mida. Momci nisu razočarali, ali ove godine žele korak više, žele u sam vrh. Po riječima upućenih u problematiku, iako informacija nije potvrđena od nijednog igrača, dvojac je postigao dogovor sa popularnim „Ronaldinhom iz Otoka“ Marinkom Norcem Kevom Pikeom Ćaćom. Radi se o jednom od najzabavnijih i najpopularnijih balotaša uopće. Međutim i osim popularnosti, ovaj genjalac donosi i kvalitet na pucaču ili na poziciji „tri“.

Naš izvor kaže da će Mida igrati prvara, Niper korektora, a Pike pucača. Ako je tome tako ove momke ne želite sresti u ždrijebu. Što i kakve prevrate će donijeti razdoblje do turnira, ostaje nam da vidimo.

Comments are closed.