Bk Pula prva nakon 18.kola 1.HBL-e

Revolucija: BRNAZE ČINE KORAK DALJE U ORGANIZACIJI NADMETANJA
3 travnja, 2019
VELIKA ANALIZA: Boćanje budućnosti i što kažu TV stručnjaci o našoj igri?!
10 travnja, 2019

Bk Pula prva nakon 18.kola 1.HBL-e

U Puli u susretu između “BK Pule” i “BK Metković” slavila je Pula s 20-6 što je u kombinaciji s porazom do sada vodeće “BK Istre Poreč” u Zagrebu značilo poziciju br. 1. nakon 18. kola. Iako moramo istaknuti da je “BK Metković” teoretski s pobjedom u ovom susretu mogao uskočiti u posljednji vlak za Pulu. U Zagrebu “BK Istra Poreč” nije uspjela zadržati vodeću poziciju te je porazom protiv Zrnijevca pala na drugo mjesto.

Repriza ovog susreta očekuje nas u subotu u Puli u prijepodnevnom terminu u borbi za ulazak u finale. U Rijeci “BK Sokol Orbico” je došao s 2 boda prednosti u odnosu na Biston Brela i Metković. Iako je u Rijeci poražen ostali rezultati su mu išli na ruku te je porazom zadržao četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Pulu. Najbliži pobjedi u gostima bio je Biston Brela koja je u Pazinu vodila 8-4 nakon brzinskih disciplina. Međutim iako ne bez šansi uz nekoliko tijesnih poraza u nastavku poraženi su 16-10 i time se oprostili od nastupa u Puli.

Ovakavim raspletom polufinalni parovi 13.4. u Puli su u 9.30 sati “BK Istra Poreč” – “BK Zrinjevac” i u 15.30 sati “BK Pula” – “BK Sokol Orbico”. U odnosu na prošlogodišnju završnicu u Zagrebu osim “BK Pule” sve ostale tri ekipe bilježe ponovni nastup na završnom turniru najboljih ekipa 1. HBL-e.

Za sve zaljubljenike boćanja koji neće moći biti na završnom turniru u Puli osiguran je streaming prijenos završnog susreta koji je na rasporedu u nedjelju 14.4. u 14 sati. Stručni osvrt gledateljima finalne utakmice će ponuditi kombinacija Kristijan Klarić i Siniša Stipić. Više o događanjima za vrijeme završnice u Puli u narednim danima.

Izvor: Hrvatski boćarski savez

Comments are closed.