Analiza četvrtfinala mastersa: JOCA, ČANA I BOŽE BEKAN BOLJI OD FAVORITA

Potpuni potop favorita u regiji: KURT ZA FINALE, RODIĆI SENZACIONALNO
22 rujna, 2016
Preotima mu primat u mistu: NEDILJKO GAVRAN ČAVRI I ROKO ŽURE U FINALU
23 rujna, 2016

Analiza četvrtfinala mastersa: JOCA, ČANA I BOŽE BEKAN BOLJI OD FAVORITA

boze-bekan-joca-cana

Bože Bekan, Čana i Joca

Mjesni derbi u Brnazama. Utakmica koja se čekala. Na kraju šok i nevjerica. Sudionike finala sa prošlog turnira, Jozu Blaževića, Ivicu Bilokapića i Petra Vučkovića Peju su već svi vidili u 4 ekipe, iako se tek igra za četvrtfinale. Da tome neće biti tako pobrinuli su se Frane Vučković Čana, Jozo Vučković Joca i Bože Bekan Zoran. Ako ih se ne doživi ozbiljno mogli bi na kraju pričati o njima kao nositeljima titule, jer popis ozbiljnih igrača koje su izbacili sa mastersa je već podeblji. Peja i njegovi momci dobili su prvi set. U drugom i u trećem imali veliku prednost. Međutim, oba seta su izgubili, za točku na „i“ dana prepunog senzacija.

Parovi četvrtfinala:

Čana, Joca i Bekan idu na Darka Radinovića Dima i njegove „Ujca“ i“Banzu“. Osim njih čekaju nas tri potpuno izjednačena dvoboja.

Zaostala utakmica čeka Matu Kesića, Igora Žuljevića i Juru Radmana, a pobjednik tog subotnjeg dvoboja ide na Juru Stanića, Ivana Šošića Rica i Dinu Boticu.

Ivan Palaversa, Mate Pavešković i Slavko Maretić igraju protiv Nediljka Nene Juričića, Ante Tonća Vukana i Marka Plazonje.

Ivan Bašić Mora, „Vuk“ i Marinko Gulić idu na Hrvoja Milavića, Ivana Šuška i Matu Balotu Boticu.

 

Comments are closed.