Preotima mu primat u mistu: NEDILJKO GAVRAN ČAVRI I ROKO ŽURE U FINALU

Analiza četvrtfinala mastersa: JOCA, ČANA I BOŽE BEKAN BOLJI OD FAVORITA
22 rujna, 2016
Triler u Dugom ratu: DADO PIRIĆ I VANSERIJSKI JURE ŽIŽIĆ ŽIKA MEĐU OSAM
23 rujna, 2016

Preotima mu primat u mistu: NEDILJKO GAVRAN ČAVRI I ROKO ŽURE U FINALU

srinjani

Srinjine su ove godine privukle mnogo više poznatih balotaških imena nego dosada. Balotaška zabava u mistu se nalazi na svojevrsnoj prekretnici i mogućem još jednom iskoraku naprijed i nastavku tradicije „starih Srinjina“ koje su brojile stotine navijača i ekipa. Iskorak nije nimalo lagan zadatak, a vrijeme nam dati sve odgovore.

Do tada nas čeka uzbudljiva završnica turnira. Organizator u skladu s tim najavljuje večerašnje drugo polufinale u 20:15 i nedjeljno finale koje će početi u 17 sati.

U prvom polufinalu Nediljko Gavran Čavri i Roko Žure, pobijedili su Damira Kalaša i Ivana Svalinu rezultatom 2:1 u setovima. Inače, Gavran je u sklopu izlučnog turnira Ožujsko kupa prekinuo dominaciju Bože Vladušića, koji Srinjinama „vlada“ već duže vrijeme, a sada traži isto i u turniru „Srinjine 2016“. Čavrijeve planove može pokvariti i „doktor“ balota Ante Tonći Čizmić, koji će Božu na terenu imati večeras. Čizmić igra u paru sa Borom Mušom Kačem, dok Vladušić teren dijeli sa Sinišom Stipićem i Matom Paveškovićem. Braniteljima naslova na ruku neće ići ni sinošnji prvi zajednički poraz uopće Stipića i Paveškovića u trileru Dugog Rata.

Comments are closed.