Ante i Ante: PERAICA I ILIĆ DOMINANTNO DALJE

ILI JE ŠERA U TEŠKOJ KRIZI ILI JE POTRAVLJE IZBACILO JOŠ JEDNOG VELIKOG IGRAČA
17 travnja, 2016
Doubleheader: KOVAČEVIĆ, VLADUŠIĆ, MILAS I MATE BALOTA DO POBJEDA I PROLAZA
19 travnja, 2016

Ante i Ante: PERAICA I ILIĆ DOMINANTNO DALJE

?????????????????????????????????????????????????????????

Ante Peraica 4

U prekrasnom Stobrečkom zdanju balotaška natjecanja idu dalje i u punom su jeku, a svoj meč su dočekala dva istinska sportaša.

Ante Peraica i Ante Ilić su upravo to. Peraica je dugogodišnji boćar koji boće i balote igra od ranog djetinjstva. U disciplini brzinac imao je rezultate od preko 40 pogodaka. U bakelitu se brzo prilagodio na zahtjeve igre, a nije mu strano osvajanje niti onih najjačih turnira.

Ante Ilić je sportska priča za sebe. Kad je balotanje u pitanju spada u najiskusnije balotaše regije. Ipak, prava zanimljivost i vijest je njegova sudačka karijera. Ante je bivši prvoligaški nogometni sudac, a ono što vrlo malo ljudi balotaša zna jest da je sudio i poluzavršnicu tadašnjeg kupa prvaka u nogometu, te mu kao takvom sportska druženja sa Stoichkovim, Koemanom, Olegom Blohinom i Romariom nisu strana. Iz navedenog je vidljivo da se na „Camp Nou“ osjeća „kao doma“. Takva jedna velika karijera i postignuća unutar iste na ponos su svakom dalmatincu i balotašu.

Dvojac se jučer susreo sa temperamentnom domaćom ekipom koju predvodi uvijek opasni domaćinski igrač Ante Elez. Kvaliteta i mirnoća je presudila, a Ante i Ante grabe dalje na putu prema vrhu.

 

Comments are closed.