UTAKMICA DOSTOJNA FINALA: Stobreč Neni Juričiću i Petru Bilokapiću u ljepotici

Ante Vukan, Toni Bašić i prvo veliko finale u 2019: STOBREČ – NEDJELJA 17:30
13 siječnja, 2019
Breaking news: VELIKAN SE VRAĆA?! ŠVABO I TONĆI JURČIĆ ĆIMPA ZAJEDNO U STOBREČU?!
14 siječnja, 2019

UTAKMICA DOSTOJNA FINALA: Stobreč Neni Juričiću i Petru Bilokapiću u ljepotici

dav

Završeno je odlično finale u Stobreču pred prepunim tribinama. Oko igrališta mjesta nije bilo, a i gornja etaža tribina je bila potrebna kako bi navijači pratili prvo ovogodišnje veliko finale u Bakelitu.

Mate Pavešković i Ivan Palaversa su okrenuli 7:9 zaostatak u 16:9 pobjedu u sklopu prvog seta. Kada se utakmica lomila Iko je na sebi svojstven način podigao igru i Paveškoviću stvorio nekoliko šansi, da bi on onu na 9:9, pogotkom u bulina sa lijeve strane pretvorio u 4 punta u desnoj strani igrališta, točno onako kako su momci zamislili.

Ruka koja oslikava kakva su četiri genijalca u terenu je ona na 7:9 kada su dečki odigrali 8 do 9 nevjerovatnih balota u istoj ruci. Otimali sakrivene balote, pogađali, naslanjali iste takve balote koristeći padove igrališta i tako balotu za balotom. “Maradona sa Karpata” Neno Juričić i ponajbolji sinjski igrač svih vremena po mnogim mišljenjima Petar Bilokapić su ipak smogli snage za potpuni preokret.

Slavili su 9:16 u drugom setu, da bi treći ponudio zaista pravu balotašku dramu. Tamo se odigralo zaista na visokom nivou, a Bilokapićev učinak i mirnoća Maradone sa Karpata u kombinaciji opet sa učinkom su bili dovoljni za zasluženu 16:12 pobjedu.

Comments are closed.