Nino Mrša kao superstar budućnosti: NESTVARNE ZAVRŠNICE 4 „GRAND SLAMA“

Anti Papku “rekord”: MLADI I UPORNI DINO PODRUG NAJUSPJEŠNIJI KADET
1 srpnja, 2017
Napravili ogroman iskorak: DUJE PIRIĆ, STIPE PIVČEVIĆ I NINO MRŠA U FINALU
5 srpnja, 2017

Nino Mrša kao superstar budućnosti: NESTVARNE ZAVRŠNICE 4 „GRAND SLAMA“

Nino Mrsa i Stipe Pivčević

Balotaški dan koji je za nama ponudio je toliko uzbuđenja u igralištu da su i oni najizbirljiviji ljubitelji ove prekrasne igre bili zadovoljni. Ukratko izdvojimo nestvarni 16:15; 15:16; 16:15 rezultat u Stobreču pri kojem su pobjedu upisali Miroslav Žanko, Dario Tenžera i Joško Modrić. Utakmica je po riječima analitičara koji su istu pratili, doslovno za antologiju. Osim njih u „Hotelu“ briljira ekipa koju predvodi odlični prvar Milivoj Papić. Momci su stigli do polufinala, a uzbuđenja do kraja neće niti blizu nedostajati.

Osim „sinjana“ na Kacunaru je preokret svojoj ekipi donio mladi Nino Mrša. On je svoje suigrače Duju Pirića (drugu polovicu utakmice odigrao odlično) i Stipu Pivčevića izvukao iz seta deficita i iz ponora poraza, sve do velike pobjede i plasmana u polufinale. Momci će se suprostaviti lucidnom Anti “Doktoru” Čizmiću i još jednoj velikoj nadi balotanja Ivanu Žuljeviću za plasman u finale. Osim Mrše, “Doktora” i Žuljevića, Kacunarom „briljira“ i Dragan Šiško. On je umalo uveo revoluciju u balotanje na način da je za malo propustio četvrtfinale, polufinale i finale odigrati u svega četiri dana, što bi bilo ravno čudu. Na sreću, isto će imati vjerovatno priliku ponoviti, obzirom da se na toj lokaciji igraju tradicionalno najmanje dva nadmetanja.

„Jedna i jedina“ trojka Omiša trebala bi ponuditi ono što ćemo imati priliku gledati u polufinalu Kacunara, a to je sraz Luka Žure protiv Hrvoja Milavića, kao i nestvaran nedjeljni derbi između ekipa koje predvode Ivan Šošić Rico, Dine Botica, Marin Ribičić i Mate „Balota“ Botica protiv odličnih Ivana Ike Palaversa, Mate Paveškovića i Jure Žižića. Očekuje se da će utakmica probiti sve rekorde gledanosti, a nadmetanje je obilježio i povratak u formu legendarnog Zdravka Katušića Švabe, čiji su promašaji pravi raritet na “livadama” Omiša ove godine. Također nastupi vidno i nedvojbeno ozljeđenog Igora Žuljevića su još jedan od presedana u balotama i pokazatelj na što je ultimativni borac u igralištu sve spreman kako bi stigao do pobjede.

Osim navedena tri „grand slama“ balotaške drame neće nedostajati ni u Brnazama gdje Ivan Bašić Mora, Stipe Ruščić i Ante Tomašević čekaju protivnike u četvrtfinalu.

Na svakom od nadmetanja, bodove za „Ranking“ će dobiti samo finalisti, stoga u mečevima pred nama očekujmo ono najbolje i “najdalje” što je balotanje u regiji po pravilima sa gumom i špondom ponudilo do sada.

Comments are closed.