BK Biston ponovno piše povijest zlatnim slovima: BISTON BAŠKA VODA – ZRINJEVAC ZAGREB 22:4 !

6.KOLO SUPERLIGE 2021/22: BK Pazin slavio u Zagrebu nad Zrinjevcem !
29 studenoga, 2021
SA 30.11.2021 TAJNIK BSŽSD SE ODREKAO NAKNADE ! Boćarsko školsko natjecanje kao budućnost !
5 prosinca, 2021

BK Biston ponovno piše povijest zlatnim slovima: BISTON BAŠKA VODA – ZRINJEVAC ZAGREB 22:4 !

Boćarski klub Biston 2021/22

Boćarski klub Zrinjevac je najtrofejniji boćarski klub u Republici Hrvatskoj od njenog osamostaljenja. Dvanaest titula prvaka Hrvatske i jedna titula Europskog prvaka. Nedostižni su to dosezi za bilo koji klub u bližoj budućnosti.

Zrinjevca je dočekao BK Biston iz Baške Vode u dvorani u Bastu i to svega jedan dan nakon dočeka trećeg kluba Europe kod župana SDŽ Blaženka Bobana. Tijesno je bilo tokom prvih igara. Biston je kao dodatno inspiriran furiozno otvorio meč sa 8:0, da bi na kraju stigao slaviti sa 22:4. Biston je praktički deklasirao protivnika i tako ostvario najveću pobjedu u povijesti kluba, ako se računa regularni, ligaški dio sezone/e (finale playoffa 2020/21 i četvrtfinale KEP-a su ukupno računajući najvažnije pobjede u povijesti kluba).

Zapisnik pogledajte ispod, a pobjeda je još jedno važno dostignuće u već bogatoj riznici predsjednika Matejasa Jozipovića, trenera i igrača.

Matejas Jozipović drži Bistona na to većem nivou, što ima više rivala i protivnika. Ipak, nada je da će mu Splitsko – dalmatinska županija kao institucija biti podrška u budućnosti.

BK Metković je uvjerljivom pobjedom protiv Vargona najavio borbu za 7.mjesto, koje nudi direktan ostanak u Superligi. Istra Poreč je nastavila prikupljati bodove u Sinju dominantnom izvedbom protiv Otoka.

Meč koji je pružio najviše neizvijesnosti je Marinići – Sokol Orbico. Kao što smo najavili, meč je to koji je mogao Sokola gurnuti nešto bliže prema borbi za playoff. Ipak, Marinići su imali više od igre te ostvarili važnu pobjedu koja im je trenutno donijela sedmo mjesto. Mjesto prema kojem pretendiraju i Metković i Vargon. Utakmica između Pazina i Pule je odgođena.

Comments are closed.