Branko Ćubela „položio“ ispit: OTAC TIHO I SIN IVAN ČORIĆ SLAVILI NA GRIPAMA

Nezaustavljivi na svim frontovima: ANTE, IVAN, TE PERIKA, BULIĆ I VEDRAN KUNAC
22 prosinca, 2016
Što nas čeka dogodine?! JOŠ BOLJE PLANIRANJE I NEIZVIJESNA UTRKA
30 prosinca, 2016

Branko Ćubela „položio“ ispit: OTAC TIHO I SIN IVAN ČORIĆ SLAVILI NA GRIPAMA

 

tiho-coric-ivan-coric

Tihomir Čorić i Ivan Čorić

U boćarskoj dvorani na “Gripama” završio 16. po redu Božićni turnir u organizaciji Boćarskog saveza županije Splitsko-dalmatinske. Turnir je ove godine, uz novog voditelja izvanrednog Branka Ćubelu iz BK “Gorčina”, okupio čak 40 ekipa među kojima je bilo nekoliko svjetskih prvaka (Ante Grančić, Pero Ćubela, Marin Ćubela), te veći broj hrvatskih i bosansko – hercegovačkih reprezentativaca. Prvo mjesto osvojio je mladi U-18 reprezentativac Hrvatske Ivan Čorić, koji je u paru sa ocem Tihomirom Čorićem u finalu pobjedio jednog od najboljih dalmatinskih boćara, a svojevremeno i reprezentativca susjedne Bosne i Hercegovine, Stipu Petričevića i njegovog partnera Tonća Kragića rezultatom 10:6.

Prethodno smo u polufinalu gledali izvanredan susret između aktualnog reprezentativca Hrvatske Luke Žure i njegovog suigrača Ivice Podruga protiv Petričevića i Kragića. Nakon isteka od 90 minuta na semaforu je stajao rezultat 3:3, da bi u zadnjoj ruci Petričević i Kragić uspjeli učiniti punat i dobiti utakmicu 4:3. U sklopu drugog polufinala otac i sin Čorić bili su bolji od Tonća Škrabića Paka i Petra Bilokapića.

Na Naklicama se slavilo do dugo u noć, a slavio je i kralj željeza Branko Ćubela kao glavni organizator fantastičnog boćarskog nadmetanja, jer na Gripama dugo nije viđen bolji turnir.

Comments are closed.