Nezaustavljivi na svim frontovima: ANTE, IVAN, TE PERIKA, BULIĆ I VEDRAN KUNAC

Vlade Sabljić doveo „kapitalca“ za Bast: MATE ZEČIĆ, MLADOST DALMACIJE I JESENICE
21 prosinca, 2016
Branko Ćubela „položio“ ispit: OTAC TIHO I SIN IVAN ČORIĆ SLAVILI NA GRIPAMA
30 prosinca, 2016

Nezaustavljivi na svim frontovima: ANTE, IVAN, TE PERIKA, BULIĆ I VEDRAN KUNAC

vedran-kunac-medo-sekelez

Medo Sekelez i Vedran Kunac

Senzacija dana se opet dogodila na Gripama i opet u izvedbi mladih nada regije Ivana Žuljevića i Ante Plazonje. Momci su prošli uspješno gotovo sve jučerašnje testove, okretali se unutar ekipe, a stigao ih je pobijediti jedino spektakularni i neponovljivi Ante Grančić. Ipak, kroz repasaž momci su stigli do prolaza. Bilo je tu još štošta. Ispadanja renomiranih boćara, svjetskih prvaka, a do kraja nas čeka pregršt uzbuđenja.

U međuvremenu su u Jesenicama superopasni Josip Glavinović Perika i Goran Bulić slavili protiv Dragana Šiška, Vunara i domaćeg asa Petra Malenice rezultatom 2:0, iako su Šiškovi momci imali prednost od 15:11 u drugom setu.

U drugoj utakmici viđeno je još više neizvijesnosti, a u njoj je Vedran Kunac u neizvijesnom dvoboju i rezultatom 2:1 pobijedio domaćeg vladara igrališta Medu Sekeleza. Kunac je raskoš svog talenta već pokazao na nekim lokacijama poput lige u Žrnovnici, a sa Perikom i Bulićem će se jako malo ekipa naigrati. Momci su prošle godine ostali zamalo kratki u odnosu na titulu. Stoga su sada više nego „riješeni“ ispraviti propušteno.

dragan-sisko-vunar-goran-bulic-josip-glavinovic-perika

Glavinović, Bulić, Šiško i Vunar

dragan-sisko-vunar-petar-malenica-1

Šiško i Vunar u društvu Petra Malenice

Ivan Žuljević Ante Plazonja

Nezaustavljivi

Comments are closed.