Lukša Bratim, Tonći Čizmić i momci: STAROM PROVJERENOM TAKTIKOM DO SINJA

Čudotvori napravili nemoguće: BOŽE I LUKA OSPOSOBILI “BAZENE”
7 kolovoza, 2016
Junaci dana: VLADO SABLJIĆ I IVAN ĆURKOVIĆ ĆURA DOBILI DVA MEČA
8 kolovoza, 2016

Lukša Bratim, Tonći Čizmić i momci: STAROM PROVJERENOM TAKTIKOM DO SINJA

Tonći Čizmić Lukša Bratim Igor Milas Jure Stanić

Svađa ili sklad?! Prvaci !

Fenomenalni Ožujsko kup se polako približava završnici. Neki sudionici iste već su poznati, a neki u Sinj još moraju stići. Turniri u Stobreču uvijek su zanimljivi i dobro praćeni. Ništa drugačije nije bilo ni sa netom završenom poluzavršnicom turnira.

Nakon nadmetanja podijeljenog u dva dana u finalnoj utakmici momci iz Dubrave su imali sve. 13:6 vodstvo u partiji do 21 punat, 17:15 i nekoliko balota u ruci na ne previše teškoj poziciji i priliku za pobjedu. Sve su to izgubili protiv Jure Stanića, Tonća Čizmića, Igora Milasa i Lukše Bratima 21:17. Slavlje će trajati do dugo u noć, a u Sinju ovi momci biti će u jako uskom krugu favorita za naslov. Jedan od njih i to onaj najmlađi, Jure Stanić, taj trofej već ima u svojoj kolekciji iz 2013.godine.

Iznenadna i neočekivana pobjednička taktika:

Osim što je Jure Stanić rođen za ovakvu vrstu „blic“ natjecanja i u njemu pliva „ko riba u vodi“, ova ekipa posjeduje još jednu prepoznatljivu i jaku strategiju. Onu testiranu desetljećima prije nego su mnogi od nas, pa i sam mladi Jure rođeni. Naime, u svim kritičnim situacijama Bratim i Čizmić uzmu stvari u svoje ruke. Započnu međusobnu prepirku koja je toliko dobro iscenirana da ih čak i protivnici pomiruju i smiruju. Ali ne! Bratim uzima balote i odlazi sa igrališta. Naravno, kroz nekoliko minuta momci se smire baš kao i protivnik u naletu, a oni ga nakon toga sportskim riječnikom „pregaze“, kao da on nikad nije ni bio tu. Momci su se „umalo rastali“ nekoliko puta, ali poraz još nemaju. U Sinju među njima mira neće biti, jednako kao ni ekipa sa većim šansama za veliki pehar od ove. Ova momčad je veliki mamac za publiku, medije, balotaške skaute i stratege. S njima nikome neće biti dosadno.

Comments are closed.