Junaci dana: VLADO SABLJIĆ I IVAN ĆURKOVIĆ ĆURA DOBILI DVA MEČA

Lukša Bratim, Tonći Čizmić i momci: STAROM PROVJERENOM TAKTIKOM DO SINJA
7 kolovoza, 2016
Rico, Melvan odgođeno, tetak Roko superioran: DANE, BUZOV I VICE ZA SENZACIJU
9 kolovoza, 2016

Junaci dana: VLADO SABLJIĆ I IVAN ĆURKOVIĆ ĆURA DOBILI DVA MEČA

cura i sablja thumb

Vlade i Ćura

Nakon drame Stobreča pažnja javnosti prebacila se na turnire u Omišu i Koprivnom. Par u Omišu se zahuktava, a kad otac i sin Rodić ulaze u arenu onda nikome nije dosadno. Tako nije bilo ni sinoć. Nakon osvajanja turnira u Ravnicama, popularnost ovog para rapidno raste, što se jasno vidjelo i sinoć. Osim njih, u Omišu se čeka finale trojki koje će se odigrati u petak. Do tada, u Koprivnom se traži karta više pored igrališta, a finale se očekuje u subotu. Osim ta dva finala, čeka nas ono u Brnazama koje bi također trebalo biti u petak.

U Koprivnom su Petar Bilokapić i Veljo Maretić ponovno stigli na pobjedničke staze i slavili u tri teške partije u derbiju protiv Duje Medije i Maria Gašpara. Poraženima kao utjeha ostaje polufinale u Brnazama, a momci su po nekim mišljenjima favoriti za titulu. Pobjednike u utorak očekuju junaci dana Ivan Ćurković Ćura i Vlado Sabljić. Vatreni par iz Podstrane rastužio je Dugopolje i Koprivno i u istom danu dvije domaće ekipe izbacio sa turnira, na način da su oba puta umalo izgubili. U prvom meču su vratili 4:8 zaostatak u trećem setu. A u drugom meču su spasili 0:1 u partijama i rani zaostatak od nekoliko punata u drugoj partiji. Proveli su ukupno šest dugih partija na terenima Koprivnog i izišli kao veliki dobitnici.

Najava organizatora i ženski turnir:

Već od danas u Koprivnom počinju četvrtfinala, kao i ženski turnir. Mečevi će se održavati svakog dana do subote. Također, Ante Tonći Vukan, Vlatko Ban i njihovi momci imaju zaostalu utakmicu koja je danas na rasporedu. Organizator poziva sve na posljednji, ali zgusnut, tjedan balotanja u Koprivnom.

Comments are closed.