Čudotvori napravili nemoguće: BOŽE I LUKA OSPOSOBILI “BAZENE”

ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO SA BULINOM VAN IGRALIŠTA ZA SPAS I POBJEDU
7 kolovoza, 2016
Lukša Bratim, Tonći Čizmić i momci: STAROM PROVJERENOM TAKTIKOM DO SINJA
7 kolovoza, 2016

Čudotvori napravili nemoguće: BOŽE I LUKA OSPOSOBILI “BAZENE”

Koprivno

“Bazeni” u Koprivnom

Na fotografiji se jasno vidi kakvo se nevrijeme nadvilo nad Koprivnom i što su sve morali učiniti Bože i Luka kao voditelji da bi se utakmice odigrale. Turnir se bliži kraju, a ovi momci su tu i ništa ne prepuštaju slučaju. Svaka čast.

Od turnirskih utakmica izdvojimo da su Vlatko Ban iz Dugopolja i Hrvoje Tešija sa Klisa pobijedili Ivana Bašića Moru i “Vuka” u zaostaloj utakmici. Po formi koju prikazuju s njima se neće usrećiti ni Ante Tonći Vukan i Marko Plazonja, kao igrači koji su najviše pokazali u turniru dosada, ukoliko prođu svoj zaostali meč.

U derbi utakmici i šest satnoj iscrpljujućoj borbi Slavko Maretić Slave i Siniša Stipić Sina bili su bolji od Igora Žuljevića i Jure Radmana. Juka i Žuka su nakon dugo vremena imali više od igre barem u prve dvije partije, a prvi set “već dobiven” izgubili nespretno 16:15. Drugi su izgledali dominantno i nebi bilo čudno da je konačni rezultat bio 2:0 za Igora i Juru. Ipak, Slave i Sina u trećem setu vješto koriste blagi pad protivnika i u “tvrdoj” igri dolaze do važne pobjede rezultatom 16:9, za plasman u osam najboljih ekipa.

Po riječima vrijednih momaka organizatora, ždrijeb četvrtfinala održati će se večeras.

hrvoje tešija

Hrvoje Tešija

Comments are closed.