Četiri preokreta, Fabo i Božo tijesno: UPOZNAJMO BOŽU TIČINOVIĆA I TONĆA JAKULJA

Zasjenio veliki derbi: SUPERPOPULARNI JOHN SE OPROSTIO OD OMIŠA
10 rujna, 2016
Breaking news: PRVA POSTAVA “KULE”, MATE KESIĆ I LUKA ŽURE OPET ZAJEDNO
10 rujna, 2016

Četiri preokreta, Fabo i Božo tijesno: UPOZNAJMO BOŽU TIČINOVIĆA I TONĆA JAKULJA

boze-ticinovic-tic-tonci-jakulj

Tić i Jakulj

Jučerašnji dan obilježila su 4 velika preokreta. U jednom su, jedni od favorita Kacunara, Tonći Jakulj i Božo Tičinović okrenili 0:1 zaostatak u pobjedu. U svježem sjećanju je njihovo prošlogodišnje finale Kacunara u najsnažnijoj mogućoj konkurenciji, a ova dva prekaljena balotaša javnost će kroz vrijeme ispred nas upoznati još bolje, s obzirom da se radi o balotašima koji balotaju cijeli život bez najmanje mrlje u terenu i van njega.

U drugom preokretu, onom u Žrnovnici, Fabijan Barić i Božo Vladušić svaladali su Zdravka Katušića Švabu i Marina Marušića Baću. Baćo i Švabo dobili su prvi set dosta glatko. Tijesan drugi pripao je srinjanima, koji su i treći otvorili sa 13:0, te vodstvo uspjeli sačuvati za 16:8 pobjedu.

Učenik i učitelj ispali:

Po izvještaju sa terena učitelj Juka Radman, je dao baš sve od sebe da prevenira poraz u paru sa učenikom i mladim Antom Kušetom protiv Rica Delića i Borisa Kurtovića Kurta. Dobio je Juka prvi set, ali Klišani su okrenili stvari pobjedama u sljedeća dva. Kušeta i Juka svoj su turnir već uzeli, a velika serija pobjeda upravo je prekinuta.

Preokret i u Dugom Ratu:

Dado Pirić i Jure Žižić izgubili su prvi set protiv domaćina za manje od pola sata u Dugom Ratu. Ipak, smogli su snage za preokret, iako su bili u deficitu u drugom i u trećem setu. Žižić je udarcem za 5 punata pred kraj trećeg seta vratio ekipu na put pobjede iz gotovo sigurnog poraza. Dado Pirić već duže vrijeme u igralištu izgleda jako dobro, a na obzoru je i povratak u onu staru reprezentativnu formu.

fabjan-baric-bozo-vladusic

Fabjan Barić i Božo Vladušić

Comments are closed.