Zasjenio veliki derbi: SUPERPOPULARNI JOHN SE OPROSTIO OD OMIŠA

Kreće u 10. mjesec: ROMEO TOMAŠ NAJAVLJUJE JESENICE
9 rujna, 2016
Četiri preokreta, Fabo i Božo tijesno: UPOZNAJMO BOŽU TIČINOVIĆA I TONĆA JAKULJA
10 rujna, 2016

Zasjenio veliki derbi: SUPERPOPULARNI JOHN SE OPROSTIO OD OMIŠA

jozo-bliznac-john-kapetan

John i Kapetan

Imao je dvije meč lopte na 12:10 u trećem setu. Sve je Jozo Bliznac John držao u svojim rukama. Iako, pozicija nije bila nimalo lagana i nije uspio. Nakon toga, jako ozbiljna kombinacija Jozo Terzić i Tomislav Bašić Đomba nije Johnu i Kapetanu dala ozbiljnu šansu. John je sportski i fer stisnuo ruku, obožavateljima u publici ostavio dres švedske reprezentacije i dao izjavu: „Za Omiš se živi, svi ti ljudi, odlično. Bolja ekipa je pobijedila, sretno momcima dalje u turniru. A sutra neka Kristian pobjedi i onda ću bit zadovoljan“.

Naime, Johnov sin Kristijan, švedski rukometni reprezentativac, danas igra utakmicu bundeslige, a Omiš će nedvojbeno sa Johnom utakmicu pratiti. John je apsolutno zvijezda turnira broj jedan, a brojni navijači će morati čekati cijelu godinu na novu epizodu.

Veliki derbi u Johnovoj sjeni:

Na igralištu broj 2 odigrao se derbi dana u kojem su, doslovno, do zadnje balote Dine Botica i Ivan Šošić Rico držali Marijana Boticu i Tonća Čizmića u „šahu“. Za „mat“ su ostali prekratki. Također, Marijanu Botici za titulu ovogodišnjeg „Kralja bakelita“ neće biti dovoljni turniri: „Pod putom, iza stabla i u babinoj donjoj“. Kriteriji su zadani na vrijeme, a njemu će za ozbiljan plasman trebati jedan od: Dva Omiša, tri Stobreča, Ožujsko kupa u Sinju, Rogoznice, Hana, Potravlja, tri Karakašice, dvojih Brnaza, dva Kacunara, Konjskog i Koprivnog. To je, ni manje ni više, nego 18 turnira koji imaju nešto što drugi nemaju, a igrači koji ih osvajaju stižu na njih u najjačim sastavima i „ne pitaju“. On je od svih njih osvojio, točno nijednog. Štoviše, nije bio niti blizu.

Omiš mu je zasigurno šansa, a malo karme Ante Tonća Čizmića neće mu biti na odmet. Čizmić je jedan od najvećih balotaša koji „Wimbledon“ nije uzeo, a definitivno ga je velikom karijerom zaslužio. Botica šansu ima, a dali će je iskoristiti, vrijeme će pokazati. Za to će mu trebati ravno titula.

dsc_0773

Marijan Botica i Tonći Čizmić

jozo-terzic-skikalo-tomislav-basic-domba-2

Jozo Terzić i Tomo Bašić

Comments are closed.