ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO SA BULINOM VAN IGRALIŠTA ZA SPAS I POBJEDU

Udarna postava legendarne „Kule“: MATE KESIĆ I LUKA ŽURE PONOVNO ZAJEDNO
6 kolovoza, 2016
Čudotvori napravili nemoguće: BOŽE I LUKA OSPOSOBILI “BAZENE”
7 kolovoza, 2016

ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO SA BULINOM VAN IGRALIŠTA ZA SPAS I POBJEDU

Zdravko Katušić Švabo Marin Marušić Baćo

Zdravko Katušić Švabo i Marin Marušić Baćo

Dok balotaški svijet čeka da u arenu Žrnovnice iziđu akteri jednog od najvećih rivalstava u povijesti balota Gojko Melvan i Ivan Šošić Rico, „show“ je ukrala još jedna legenda balotanja u regiji.

Zdravko Katušić Švabo i Marin Marušić Baćo izgubili su prvi set, da bi se vratili sve do 1:1, i 11:15 zaostatka u trećem setu protiv vrlo dobre i disponirane domaće ekipe. Tada su svi prisutni vidjeli gotovu utakmicu s obzirom da je Švabo ostao na jednoj jedinoj baloti, protivnik imao siguran punat i „torbu“ punu balota. Švabo se odlučio na pucanje. Tada se u dvorani osjetio dašak slavne i bogate povijesti ovog trofejnog umjetnika balota. Neustrašivi kralj gume i institucija balotanja u Dalmaciji pogodio je bulina (koji je od mesinga) iz „žabice“, podignuo ga 30 centimetara od podloge i poslao u drugo igralište za spas meča. Nakon toga je odigrao izvanrednih 6 balota za 16:15 pobjedu.

Također, po zasada nepotvrđenim informacijama Rico i Melvan bi u arenu trebali ući u srijedu. Nakon konačne potvrde termina, javnost će biti obaviještena.

 Fotografije iz prošlog stoljeća: LEGENDARNI ZDRAVKO KATUŠIĆ ŠVABO

Švabo nekad

Comments are closed.