Da li je Šimić nepobjediv: SLAVIO I KAO VODITELJ EKIPE

Diljem Dalmacije: TOMO I ANTE U POHODU NA KAŠTELANSKU LIGU
19 travnja, 2016
Diljem Dalmacije: UZBUĐENJA U JESENICAMA NE NEDOSTAJE
20 travnja, 2016

Da li je Šimić nepobjediv: SLAVIO I KAO VODITELJ EKIPE

Šimićevi puleni 2

Ante Peraica, Mario Banović, Ante Božić i menađer i igrač Mladen Šimić

Kao što je već rečeno Mladen Šimić ima legitiman niz od preko 20 utakmica bez poraza. Dva Basta nije bio prisutan na dane kad je ekipa doživjela poraze, “par” u Jesenicama je osvojio, a usput dominira jednom ligom i prolazi bez pogreške početnu fazu velikog dijela turnira. Očito je sada na redu i žetva trofeja pogotovo ukoliko niz održi još neko vrijeme.

Sinoć je na jednoj od sinjskih lokacija odlučio sam sebe posjesti na klupu očito zbog pregustog rasporeda i potrebnog odmora. Štoviše, Marijana Boticu i Tomislava Plazonića je ostavio doma kako bi i njima dao odmora. Ekipu je pojačao Antom Božićem, Antom Tonijem Paraicom i Mariom Banovićem. Protivnici, popularni Vele i genijalni pucač iz Dicma, Čibo su više nego opasni. Ipak, Šimić očito zna što radi jer i dalje pobjeđuje, a od velikana je u ovom trenutku bolji.

Sama utakmica ponudila povratak Šimićevih pulena iz deficita od 0:1 u setovima na Šimićevo navođenje i konačno slavlje 2:1. Treći i zadnji set ponudio je po riječima našeg obaviještajca demonstraciju sile i moći i 16:6 rezultat.

Da li je Šimić nepobjediv?!

U balotama nepobjedivih nema, stoga odgovor bi bio, ne. Ali može li Šimić do titule „Kralja bakelita 2016“?! Može. Za to će mu trebati preko 10 osvojenih turnira. Sa Boticom ni to nije nemoguće. Po izdvojenom mišljenju to će biti jako težak zadatak. Ipak, ako zvijezde balota (neke od njih u zadnjih 7,8 mečeva imaju više poraza nego pobjeda) nastave misliti kako nije previše opasan kao igrač i ta opcija je otvorena. Onaj tko u mečeve bude ulazio sa 100 posto šansu ima. Onaj tko ga podcijeni, nema. Vele i Ćibo nisu jedini pravi igrači koje je Šimić nanizao. Lista takvih igrača kreće sa samog vrha, a sam Šimić sa nije još odlučio za njenu objavu, s obzirom da mi u ovom trenutku imamo samo 90 posto tih igrača, a sam Šimić ima kompletan popis.

Kako god bilo, ovdje kao i u svakom drugom sportu vrijedi ona: „Kad vas netko pobijedi, to se dogodilo zato što je bio bolji od vas.“ U ovom trenutku Šimić je svim kritičarima izbio sve moguće argumente iz ruku i dok pobjeđuje to će tako ostati.

Comments are closed.