Diljem Dalmacije: TOMO I ANTE U POHODU NA KAŠTELANSKU LIGU

Doubleheader: KOVAČEVIĆ, VLADUŠIĆ, MILAS I MATE BALOTA DO POBJEDA I PROLAZA
19 travnja, 2016
Da li je Šimić nepobjediv: SLAVIO I KAO VODITELJ EKIPE
20 travnja, 2016

Diljem Dalmacije: TOMO I ANTE U POHODU NA KAŠTELANSKU LIGU

Tomi i Ante 2

Ante Božić i Tomislav Plazonić

Ante Božić i Tomislav Plazonić predstavlja diljem Dalmacije poznat balotaški tandem. Nema mjesta u Dalmaciji kojeg oni nisu posjetili kao ozbiljni konkurenti za balotaske trofeje. Mnoge su naravno i uzeli. Ništa od toga nije čudno s obzirom da su zanat učili od balotaških velikana i suigrača sa dijela turnira Gojka Melvana i Marijana Botice.

U ovom trenutku par je balotaški prisutan na nizu lokacija. Posljednje njihove aktivnosti zabilježene su u trenutno jedinoj lizi u Kaštelima koja je u toku. Sinoć su stigli do pobjede koja im osigurava prolaz dalje. S obzirom da će čuvati formu za najvažnije turnire, unutar lige se očekuje i pokoji poraz dok sve skupa ne dođe u „knockout“ fazu turnira. U tom trenutku oni su sposobni pobijediti svakoga i popeti se na tron. Ono što je karakteristično za ova dva veseljaka je to što svaki trofej znaju proslaviti na pravi način. Zaista veseljaci bez premca čijih se proslava nebi postidio niti Ivan Iko Palaversa i “njegovi”.

Što do kraja godine od njih možemo očekivati i u kojem sastavu će „napasti“ Omiš?!

Sigurno je da će dvojac dio turnira parova posjetiti zajedno. Jedan dio njih mogli bi odigrati skupa sa ponekom od kaštelanskih legendi balotanja u Dalmaciji. Ipak, najvažnije je spomenuti da se nakon Marijana Botice dvojac priključio ekipi koju je jako vješto sastavio Mladen Šimić. „Šimke“ očito jako dobro zna što radi. Tomo mu je već odigrao neke ključne balote, a o Botici je već mnogo toga rečeno. S obzirom da je ekipa prepuna pucača, šutera i “topnika”, Božić kao jedini izraziti valjač (Botica naravno može sve) će u ovoj ekipi imati što reći.

Tomo i Ante

Tomo i Ante nakon osvajanja trofeja

 

Comments are closed.